7. kolo
24.09.2005 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

MSV Duisburg - 1. FC Norimberk 1:0

Trápící se Norimberk nejenže postrádal kanonýra Mintála, ale hned v úvodu ho fatálně poškodil rozhodčí. Po centru Lenseho se ve vápně prosadil Daun, brankář Koch jeho pokus chytil, ale až za čárou!

Jenže hosté se spravedlnosti nedovolali a museli skousnout další prohru. Domácí hru v první půli řídil Lottner, jeho rohy znamenaly pro brankáře Schäfera velké nebezpečí. První hlavička Kurtha se ještě neujala, ale když ho podruhé neuhlídal Nikl, už se domácí hráč prosadil. Pro domácí mohlo být ještě veseleji. Willi vyslal Ahanfoufa, který ve vápně pěkně obešel protihráče, jenže při zakončení trefil pouze jeho kolegu. Hostujícím hráčům hra nešla, vyloženě se trápili. Daun zkoušel nůžky, ale sám věděl, že Kocha nejspíš příliš nehrozí. Po chybě Cantaluppiho nebezpečně střílel Bugera, horší věc však přišla v 81. minutě. Marek Nikl předvedl ve středu hřiště druhý žlutý faul a utkání pro něj skončilo. Zoufalý nápor Norimberku málem šťastně vyústil ve vyrovnání. Kiesslingovi sice vůbec nesedla střela, ale byla z toho přesná přihrávka na Saenka, kterého však skvěle vychytal Koch.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele