4. kolo
10.09.2005 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - Eintracht Frankfurt 2:0

One man show. Tak by se dal nazvat tento duel, hlavním protagonistou "večera" byl Jiří Štajner. Neúnavně běhal dopředu i dozadu, vstřelil branku, na další přihrál a pro spoluhráče vytvořil několik dalších šancí.

V začátku zápasu hráči Hannoveru nechávali vyniknout své soupeře, jakoby jim chtěli naznačit: Máte půl hodiny, abyste se rozkoukali, a my pak udeříme. Frankfurt ale nic ze svých šancí nevyužil, Amanatidis ani Doo-Ri Cha nenašli cestu, kudy dopravit netradičně zbarvený míč mezi tři tyče. Po třiceti minutách sebral Jonesovi balón Lala, Hašemian nacentroval do vápna a tam předvedl cirkusácký zákrok Štajner, natáhl nohu jak na baletu a jeho kopačka byla jediná, která se v tu chvíli s míčem potkala a dopravila ho do sítě.

Druhý zásah si Hannover nechal na 63. minutu. Jiří Štajner si to svým těžko napodobitelným stylem běhu uháněl středem hřiště a v momentě, kdy na něho startoval obránce, přihrál Yankovovi, před kterým se otevřela dálnice přímo k brance Nikolova. Nic tedy nebránilo tomu, aby se napůl červený, napůl bílý kulatý nesmysl třepetal v síti. Netrvalo dlouho a Štajner si málem připisoval druhou asistenci, ale Brdarič naservírovanou příležitostí pohrdl.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele