12. kolo
05.11.2005 15:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Hannover 96 - 1. FSV Mainz 05 2:2

Pokud se snad fanoušci Hannoveru po nepříznivém vývoji zápasu před 85. minutou zvedli ze svých sedaček a opustili prostor stadiónu, museli si za to později vynadat. V koncovce zápasu totiž domácí dokázali, že žádný zápas není ztracený.

Zápas začal ofenzivní snahou domácích. První šanci vypracoval Jiří Štajner pro Brdariče, jeho střela však skončila u brankáře Wacheho. O pět minut později se ke střele z 20 metrů dostal Dabrowski, ale nezamířil přesně. První hrozba hostů se hned proměnila ve změnu stavu. Po rohu Antonia da Silvy se hlavou prosadil Manuel Friedrich.

Druhou půli začali domácí dobře, ale šance Cherundola ani Brdariče se neujaly. Lekci z efektivity znovu uštědřili hosté v 65. minutě, kdy Benjamin Auer ze 17 metrů pravačkou překonal Enkeho. Auer tak zúročil přihrávku Thurka. Rozhodčí však nepostřehl ofsajdové postavení Auera a neregulérní gól uznal. Třetí úder domácím mohl o tři minuty později zasadit Da Silva, ale jeho střela šla do břevna. Hannover vykřesal naději v 85. minutě, kdy byl po ruce Demirtase odpískán pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Brdarič a proměnil. Comeback Hannoveru byl kompletní v 90. minutě, kdy se k dorážce střely dostal Tarnat. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele