3. kolo
27.08.2005 15:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Hertha BSC 3:0

Vyprodaná Allianz Aréna opět slavila tříbrankové vítězství, ne nepodobné tomu předešlému proti Mönchengladbachu.

První střelecký pokus si připsal Marcelinho, mířenou ránu ale Kahn pohodlně lapil. Další práci měl domácí brankář při rohu Herthy, kdy Rafael nepříjemně tečoval Bastürkův centr. Další pokusy první půle už vysílali hráči Bayernu. Karimiho hlavičku chytil Tremmel, poradil si i s dělovkou Makaaye z přímého kopu.

Krátce po přestávce se o vedení postaral kapitán Ballack. Postupoval s míčem neohroženě vpřed, až byl zastaven s pomocí faulu. Sám se postavil k zahrání standardky a díky teči Friedricha zamířil mimo dosah Tremmela. Další průběh zápasu už byl jasně v režii domácích. Trenér Herthy se snažil něco změnit střídáními, jenže ta se mu příliš nevedla. V 67. minutě poslal na hřiště Boatenga, který si ale za tři minuty poranil tříslo a musel ze hřiště. Stejně jako proti Gladbachu, i dnes Bayern šetřil góly do závěrečné pětiminutovky. V 85. minutě našel nadýchaný centr Ballacka naběhnuvšího Scholla a ani kanonýr Makaay nemohl zůstat pozadu. Tři minuty před koncem vzal míč, vyškolil Simuniče a přesnou ranou k tyči stanovil konečné skóre.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Khonec

bayern je prostě nejlepší!

už to snad všichni víte, jenom to dokázat v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

beyer je dobry ale mohlo by byt vic klubu v bundeslize vic takovych kvalitnich tymu jako je bayern bylo by to zajimavejsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele