10. kolo
23.10.2005 17:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart 1:1

Stuttgart vlétl do utkání v Bay Areně jako vítr a hned v první minutě musel Butt likvidovat šanci osamoceného Ljuboji. Leverkusen se poprvé osmělil ve 12. minutě, kdy Hildebranda protáhl střelou ze střední vzdálenosti Voronin. O třináct minut později byl v permanenci opět Butt, který si poradil s pokusem Cacaua. Hostující útočník se poté převtělil do role nahrávače, Streller jeho přihrávku posunul k ještě lépe postavenému Ljubojovi, ale Butt byl i tentokráte na místě.

Začátek druhé půle patřil pro změnu domácím. V 53. minutě napřáhl z dálky Voronin a Hildebrand musel ze svého repertoáru vytáhnout parádní zákrok. V 56. minutě však již byl hostující brankář bezmocný. To Athirson poslal míč do šestnáctky a Barnetta ho pohotově uklidil do sítě - 1:0. Athirson se do dějin zápasu významně zapsal ještě jednou, tentokráte v negativním slova smyslu. V 72. minutě totiž fauloval ve vápně Strellera a Ljuboja z nařízené penalty srovnal skóre - 1:1. Stuttgart mohl v Bay Areně dokonce vyhrát, aktivnímu Ljubojovi v tom ale vynikajícím defenzivním zákrokem zabránil Schneider.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele