2. kolo
13.08.2005 15:30 CET
2 : 5
(1:3)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Bayern Mnichov 2:5

Lepší začátek utkání si hosté ani nemohli přát. Ve třetí minutě si vyměnil Ballack míč se Salihamidžičem a vypálil přesně k tyči. O dvě branky to bylo za šest minut. Karimi ideálně vysunul Makaaye, který nejdřív vyškolil Juniora a poté lehce překonal Butta. Třetí branku z hlavy Ballacka odvrátil při rohu na brankové čáře mladík Castro. Teprve potom se domácí vydali útočit, Ramelow hned trefil břevno a Voronin z dobré pozice přestřelil. Kontaktního gólu se BayArena dočkala ve 32. minutě. Lizarazu ve vápně stáhl Voronina a Berbatov penaltu proměnil. Záhy mohlo být vyrovnáno, ale Kahn svůj tým při další nebezpečné střele Ramelowa podržel. Naopak Bayern ještě do přestávky svůj brankový účet díky povedenému signálu zvýšil. Přímý kop rozehrál Makaay až k lajně na Demichelise, který našel před brankou úplně volného Karimiho. Všechny naděje domácích na slušný výsledek vzaly za své dvacet minut po přestávce. Díky dvěma chybám domácího beka Athirsona a pohotových přihrávek hostujících hráčů Makaay lehce zkompletoval hattrick. V 82. minutě alespoň Bayer díky úspěšné střele Babiče zmírnil hrozivé skóre.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele