31. kolo
01.05.2005 17:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Hamburger SV 1:0

Hosté budou až do posledních kol dramaticky bojovat o místečko pro pohár UEFA. Po zápase s Wolfsburgem se ocitli na nepostupovém sedmém místě a k vysněné metě chybí tři body na dvojici Brémy, Hertha. Přitom Hamburk nezačal vůbec špatně, bylo na něm vidět, že si věří. Mpenza měl zpočátku dvě brankové příležitosti, ale ztroskotal na výborném brankáři Jentzschovi. Do černého se netrefili ani další Mpenzovy spoluhráči. Jmenovitě Barbarez a Mahdavikia. To vše hosté zvládli za prvních sedmnáct minut. Dále měli víc ze hry, a proto bylo malinko překvapivé, že se do vedení dostali právě domácí. To zařídil čtyři minuty před pauzou z přímého kopu Petrov.

Také po ní hráli hosté aktivněji, nejvíce se o pozornost obrany staral Mpenza, jenže výsledek v útočné fázi se pokaždé rovnal nule. "Vlci" se ve druhém poločase stáhli na vlastní půlku a čekali na brejky. Tento způsob hry jim ještě usnadnil Mehdi Mahdavikia, který byl v sedmdesáté minutě po druhé žluté vyloučen. Wolfsburgu se tedy podařilo ubránit svůj jednobrankový náskok a Hamburk si musí pro potřebné body jinam.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele