27. kolo
02.04.2005 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

SC Freiburg - Hamburger SV 1:1

Plány hostí na zisk tří bodů dostaly trhlinu už v devatenácté minutě, kdy Aogo našel za obranou Kruppkeho, který z úhlu prostřelil brankáře Wächtera. Druhý gól mohl přidat zakrátko Koejoe, ale jeho excelentní hlavičku Wächter vytáhl. V 30. minutě musel kvůli obnovenému zranění střídat Lauth a na hřiště se dostal Moreira. Krátce před přestávkou se právě on zasloužil o vyrovnání, když po přihrávce Barbareze prostřelil Golze. Druhý poločas už příliš pohledného fotbalu nenabídl. Za domácí jen Koejoe ukázal, že hlavičkovat umí opravdu dobře, ale Wächter byl znovu na místě. Hamburk zase málem zopakoval brankovou spolupráci z prví půle, jenže Moreira Golze nepřehodil. V 77. minutě srazil Aogo Barbareze a bosenský záložník to nenechal jen tak. Domácí mladík se nestačil divit, když k němu Barbarez pohotově vystartoval, vzal doslova do kleští jeho tvář a vysvětlil, že takhle by to opravdu nešlo. Rozhodčí Barbareze za jeho extempore poslal do šatny.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele