31. kolo
30.04.2005 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Hansa Rostock - Hertha BSC 2:1

Hertha svým nevýrazným výkonem podala tonoucímu stéblo. Ale až za tři kola se uvidí, jestli to Rostocku stačilo. Tentokrát nebyl tolik vidět brazilský záložník Marcelinho a na hře to bylo znát. Tím, kdo tvořil hru, byla po většinu zápasu domácí Hansa a Hertha se dostala za půlku v první vážnější šanci až ve čtyřicáté minutě Rafaelem. Domácí si ještě stačili zvýšit sebevědomí gólem do šatny. Z dobrých třiceti metrů napřáhl ke střele Tim Sebastian, jeho pokus párkrát skočil a zapadl za Fiedlerova záda.

Ve druhé půli byl vidět hlavně Jari Litmanen a nakonec mu bylo také souzeno se radovat z gólu. Obrana Herthy ho asi shledala málo nebezpečným a nechala mu příliš místa, čehož zkušený Fin hravě využil - 2:0. Berlíňané zapnuli až příliš pozdě. Bastürkův gól byl tedy spíše určen pro pobavení diváků, než že by měl sloužit k nějakému zvratu. Domácím tedy ještě zbývají tři zápasy k tomu, aby se podobnými výkony pokusily odvrátit druholigového strašáka.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele