20. kolo
05.02.2005 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Bayer Leverkusen 2:0

Vyrovnané utkání rozhodl domácí útočník Guerrero. Na konci první půle zařídil pokutový kop a druhou branku vsítil sám. První větší střeleckou příležitost měl hned v úvodu Krzynowek, ale míč poslal hodně vedle. Domácí odpověděli hlavičkou Lúcia, kterou brankář Butt lapil. Vzápětí měl být hostující Placente poslán do kabiny za faul loktem na Ballacka, jenže sudí jeho atak nechal bez povšimnutí. Blížil se konec poločasu, když pálil jen těsně vedle Berbatov, za chvilku na druhé straně vhodil aut Frings, Guerrero upadl přes Nowotnyho a sudí Weiner ukázal na značku pokutového kopu. Mimochodem, tento rozhodčí je letos v této činnosti mezi svými kolegy zatím nejaktivnější. K penaltě se postavil Makaay a nezaváhal. Po přestávce Bayern velmi dobře likvidoval útočné snahy soupeře a dovolil pouze dvakrát nebezpečně vystřelit. Voroninův volej i pokus Berbatova ze samého závěru perfektně vyrazil Kahn. Mezi ně se vklínil se svou pojistkou Guerrero. V 68. minutě převzal přihrávku Ze Roberta, se štěstím se dostal s pomocí několika odrazů přes Butta a trefil prázdnou bránu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*JANO

Taka remizka 0-0 by nebola odveci.

Reagovat
HOST*

tak to by mě rozhodně nepotěšilo

Reagovat
HOST*JANO

Ak si si na to vsadil,tak ti prajem nech ti to vyjde.Ja nie som nejaky fanda ani jedneho z tymou.Ide mi tu vsak o to, aby sa strelecky nepresadili kanonieri z oboch muzstiev.Tym by sa opat zvacsila sanca ze sa Mintal stane najprodukt.hracom nemeckej bundesligy.

Reagovat
HOST*Luba

Bayern opět potvrdil kdo je v Německu jasná jednička a udělal další krok za titulem

Reagovat
HOST*přítel

až na to,že ho srazí Bielefeld!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele