23. kolo
27.02.2005 17:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart 1:1

Zápas zahájil promáchnutím Voronin, pak upoutal pozornost na sebe rozhodčí. Babbel jasně zatáhl za dres Berbatova, jenže se hrálo dál a na druhé straně byl v podobné pozici faulován Hleb. Rozhodčí odpískal faul, což domácí velmi rozčílilo. Dr. Wack se však šel poradit se svým asistentem, své rozhodnutí odvolal, nařídil přímý kop na druhé straně a Babbelovi ukázal zaslouženou žlutou kartu. Arbitr byl v permanenci i dál. Cacau vstřelil gól, pomohl si však faulem, ani Stranzl se svým zásahem nepochodil. Poté si málem vstřelil vlastní gól Babbel, ale Hildebrand byl pozorný. Po přestávce si Bayer vytvořil velký tlak, Hildebrand ale dokázal své spoluhráče podržet. Nejzajímavější momenty se udály v závěrečné desetiminutovce. V 80. minutě nahrával Donovan doleva, přihrávka však byla hostující obranou sražena k volnému Berbatovovi, který nedal Hildebrandovi šanci. Zdálo se, že domácí své vedení kontrolují, přišla však 89. minuta. Kuranyi ve vápně přepadl přes Schneidera a rozhodčí nařídil hodně spornou penaltu. Pevné nervy prokázal Cacau, odměnou mu byl desátý letošní gól.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele