24. kolo
05.03.2005 15:30 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - SC Freiburg 5:0

Takový zápas Mohuč už dlouho nepamatuje. Svého soka doslova smetla a po devíti zápasech si vzpomněla, jak chutná ligové vítězství. Freiburg přijel v bídném rozpoložení, domácí pohárový výprask od Bayernu 0:7 je neomluvitelný. Jenže zápas pokračoval v podobném duchu. Gerber se z dálky trefil pod břevno, Friedrich si narazil s Babatzem a sám před brankářem nezaváhal a před odchodem do šatny přišla navíc penalta. Gerbera fauloval Mohammad a domácí exekutor Babatz nezaváhal. Jediné nevyhřívané hřiště nejvyšší německé soutěže i po přestávce víc svědčilo domácím, přestože i Freiburg mohl několikrát skórovat. Ale Coulibalyho přímý kop skončil vedle a jeho střelu z bezprostřední blízkosti zase zlikvidoval brankář Wache. Poté, co Mohuč přežila krátký nápor soupeře, vrhla se opět do ofenzivy a dokonce skóre zakulatila na pět. Da Silva nasadil přízemní střelou Golzovi jesle a v 82. minutě Golz neudržel Caseyho centr, který pohodlně dorazil Thurk. Po dalším špatném výkonu se nelze divit, že svěřenci trenéra Finkeho vyhráli pouze jednou z posledních 15 zápasů.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele