32. kolo
07.05.2005 15:30 CET
2 : 4
(1:2)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Bayern Mnichov 2:4

Bayern zvládl i při oslavách mistrovského titulu další vítězný zápas. Tentokráte ho los zavedl do Mainzu. Zápas to byl vskutku hodný mistra. Především však patřil holandskému kanonýrovi Makaayovi. Podruhé za sebou skolil soupeře hattrickem.

Začátek patřil hostům a jen díky zákroku Babatze neskóroval mladý německý reprezentant Schweinsteiger. Poprvé se trefil Makaay po přesné přihrávce Ballackově. Po půlhodině hry pustil Bayern také do šance domácí a hned z toho byla vyrovnávací branka. To se trefil Auer a tři obránci hostí si vzali dovolenou, protože místo nějakého zákroku ho pouze pozorovali. Do přestávky stihl ještě vrátit vedení mnichovanům Ballack, který to měl díky krásné akci Scholla a Demichelise lehké, skóroval do prázdné brány.

Téměř po ho hodině hry domácí vyrovnali Thurkem. Poté, co spálil dvě šance Michael Ballack vzal v poslední desetiminutovce vývoj do svých rukou Makaay. Především jeho druhá trefa byla hodná exportu. Salihamidzic vyhrál hlavičkový souboj a Nizozemec se po jeho přiťuknutí do míče z voleje opřel tak, že div neprotrhl síť.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Mainzi by se určitě body hodily a Bayern by mohl tento zápas vypustit, protože už stejně nehraje ligu mistrů, jedině že by se šetříl na pohárové utkání s Schalke.

Reagovat
HOST*

tak to jsi netrefil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele