základní skupiny - skupina D, 3. kolo
31.01.2008 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tunisko uhrálo s Angolou postupovou remízu

Vzájemné střetnutí těchto dvou týmů nabídlo zřejmě nejnepohlednější průběh zápasu, který byl na turnaji k vidění, což dokazuje také konečný výsledek – bezbranková remíza.

Jak reprezentace Tuniska, tak Angoly hrály od začátku evidentně na remízu, jelikož pouze tento výsledek zaručoval pro obě strany bez ohledu na druhý zápas Senegalu s JAR jistý postup do další části turnaje.

"Orlové z Kartága" vstoupili do zápasu o poznání lépe. Jemaa se dostal do vyložené příležitosti, v zakončení ovšem selhal, nedokázal zamířit přesně. Jeho střela letěla jen těsně okolo pravé tyčky Lamovy brány. Tentýž hráč nedokázal angolského brankáře překonat ani ve 29. minutě, a protože toho až na hlavičku Katonga k vidění moc nebylo, odcházely týmy do kabin za stavu 0:0.

Bohužel ani ve druhé půli se předváděná hra o moc nezlepšila. V 57. minutě zachránil Tunisko gólman Kasraoui, který překrásně vychytal Maurita. Dlouhou dobu se na hřišti téměř nic nedělo, přihlížející fanoušky z nudy vyvedl až Mikari. Nakonec ale ani on nedokázal trefit území tří tyčí. Obě mužstva pro zbytek zápasu vsadily na nakopávání dlouhých balonů, jenže ani ty jim nepřinesly štěstí.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že oběma týmům stačí bod k postupu tak 1:1.

Reagovat
Liquid

No já ač velký fanda Angoly, si myslím, že Tunisko dnes vyhraje 2-1, ale zároveň si myslím, že postoupí oba, jelikož Senegal porazí JAR 1-0, případně plichta, zkrátka nevěřím, že JAR Senegalce přehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tunisko stačí bod, vzhledem k rozpoložení ve skupině to svádí k remíze. I Angole stačí bod a myslím že, oba nakonec postoupí. Angole to velice přeji. Ale fotbalově silnější jsou Tunisané, tak uvidíme. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

jj asi to dopadne opravu plichtou 1 1

Reagovat
smazaný uživatel

věřím tunisu 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadlo nám to podle očekávání. Nikdo se nikam nehnal a je to. Tunisko byl předpokládaný postupující, ale Angola rozhodně ne. Sice se s nimi jaktakž počítalo, ale je to milé překvapení. Jsem rád a doufám, že i dál potvrdí stoupající úroveň fotbalu v této zemi ! U Tuniska je ošidné cokoli tipovat. Teď už to bude velmi vyrovnané a rozhodně náhoda nebo štestí. Každopádně můžou Orlové z Kartága oprávněně pomýšlet vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože za Angolu už nehraje Akwa ?? na MS se mi velmi líbil svými nůžkami

Reagovat
Liquid

taky mi tam chybí, ale trenér ho po MS přestal povolávat a dává šanci dvojici Flavio+Manucho a ti hrají zde velmi dobře. K zápasu - byl to antifotbal, snad nejhorší zápas na ACN i horší jak Mali-Benin ale bylo to dané okolnostma. Do semifinále můžou jít oba a byl bych rád. Angola 4Ever!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Akwa....

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej hnus zapas. Kdyz hraju fotbal, tak chci vyhrat ne?! A ne od 80" si hrat bago na pulce. Bylo jasny ze to bude plichta. Oba tymy se ani nesnazily. Kazi to tento krasny sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná plichta, zase jeden dobrý tip v tipovačce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele