základní část, 7. kolo
02.09.2018 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - 1. FC Slovácko 2:1

Karviná dokázala po brankách Wágnera a Ba Loua porazit Slovácko 2:1. Za hosty v závěru snižoval Navrátil a víc už Slovácko nestihlo.

Úvod zápasu příliš fotbalové krásy nenabídl. První šanci si vypracoval domácí Lingr, jeho hlavička ale mířila pouze do rukavic Daňka. Ve 13. minutě se ke střele odhodlal Panák, míč však skončil vysoko nad slováckou svatyní. První větší šance hostů přišla ve 26. minutě, to si na Kalabiškův pas si naskočil Havlík a míč už mířil do brány, na poslední chvíli ale zakročil Panák a míč odkopl. Na druhé straně zahrozil Wágner, ten po centru Janečky hlavičkoval těsně vedle levé tyče. Deset minut před koncem poločasu musel Daněk zasahovat proti skákavé střele Budínského. Se střelou hostujícího Petra si zase poradil brankář Berkovec.

Ve druhém poločase se hrál už atraktivnější fotbal. V 54. minutě Berkovec vychytal hlavičku Kalabišky z bezprostřední blízkosti. Z následného rohu se prudkou ranou netrefil mezi tři tyče Juroška. V 63. minutě střelu Ba Louy zastavila tyč, jenomže o minutu později se k velké domácí radosti prosadil po rohu Wágner a otevřel tak skóre zápasu.

V 72. minutě bylo pro hosty ještě hůře. Po Budínského nahrávce poslal Ba Loua míč přesně k tyči za bezmocného Daňka. Slovácko se ještě snažilo odpovědět, nicméně jejich útok neměl potřebnou kvalitu, a tak hrozili spíše domácí z rychlých brejků. Po jednom takovém Daněk vychytal Ramireze. V závěru utkání se přeci jen hostům podařilo snížit, když Navrátil prostřelil chybujícího Berkovce. Domácí to ale mrzet nemuselo, protože nic víc už se v zápase nestalo.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (5)

Přidat komentář
cink

jednicka nema kam

Reagovat
kecipep

Karviná musí, ale Kordula určitě úřadoval po výkonu z derby, takže to vidím na tip X2, kádr na to máme a v Karviné se nám daří

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
ondrasch77

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele