základní část, 10. kolo
30.09.2018 18:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Teplice - FK Jablonec 1:2

Teplice se pod novým trenérem, Stanislavem Hejkalem, nedočkaly bodového zisku. Až v závěru zápasu je o něj připravil pěknou střelou Lukáš Masopust.

První zakončení v zápase si připsal hostující Jovović, ten však branku vysoko přestřelil. Jablonec byl sice lepším týmem, do vedení šly ale Teplice. Žitný lehce obral o míč Holeše, pak poslal míč do vápna na Horu, který vpádu dokázal prostrčit míč za Hrubého. Ve 21. minutě mohl z přímého kopu ze 17 metrů vyrovnat Chramosta, ten ale Divišovu branku netrefil.

O pět minut později hosté zaslouženě vyrovnali. Hanouskův centr si našel Holeš a přesnou ranou z voleje napravil své zaváhaní při obdržené brance. Strhnout vedení na stranu hostů mohl Jovović, jeho pokus ovšem skončil těsně vedle tyče. Ve 31. minutě pak trestuhodně z dobré pozice přestřelil domácí svatyni Považanec. Na druhé straně se rána nepovedla Vaněčkovi, když jeho pokus skončil daleko za Hrubého brankou.

Hned po přestávce mohl udeřit hostující Trávník, ten však svoji hlavičku nedokázal usměrnit mezi tři tyče. V 51. minutě Diviše neohrozilo ani prudké zakončení Tomáše Holeše. Domácí ve druhém poločase předváděli aktivnější výkon. Králův pokus hlavou, ale ani Krobova střela však nebyly přesné. V 66. minutě aktivně hrající Trávník přinutil k pěknému zákroku Diviše.

Patnáct minut před koncem zápasu Hora přízemním centrem hledal Jindráčka, ten však na míč těsně nedosáhl. V 81. minutě se znovu zaskvěl Diviš, když vyrazil zakončení Považance na rohový kop. Z něj jen těsně vedle teplické branky hlavičkoval Lischka. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, tak se z dálky napřáhl Masopust a nádhernou střelou do šibenice zápas rozhodl.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tentokrát vubec netuším jaké noty rozdala Fortuna k tomuto zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

1-4

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele