základní část, 5. kolo
18.08.2018 17:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - FK Teplice 1:0

Fastav Zlín dal zapomenout na porážku s Plzní a doma udolal jedinou brankou Alexandra Jakubova Teplice. Rozhodující branka padla až ve třetí minutě nastavení, takže severočeský klub už na ní nedokázal zareagovat.

Samotnému utkání by dost možná více slušela remíza, přesněji bezbranková remíza. Žádný ofenzivní koncert se totiž nekonal, šancí nebylo příliš a spíše byl k vidění defenzivní fotbal. Pokud se směrem dopředu něco dělo, bylo to spíše zkraje zápasu. V dobré střelecké pozici nepřekonal hostující hráz Ibrahim Traoré. Stejný hráč si pak o čtyři minuty později připsal další střelecký pokus, ale Grigar nemusel zasahovat. Jedinou výraznější šanci Teplic obstaral v prvním poločase Žitný a jehož rána pořádně protáhla brankáře Dostála.

Po změně stran byl v gólových šancí aktivnější Zlín. Jean Beauguel měl na kopačce hned dvakrát vedoucí gól, ale v prvním případě netrefil zařízení a v 52. minutě trestuhodně zblízka opět minul.

Teplice zazlobily po hodině hry. Nejprve Vondrášek po perfektním pasu Ljevakoviče odmítl překonat dobře zasáhnuvšího Dostála a po něm vyzkoušel nepřesný obstřel Vaněček. Zdálo se, že utkání skončí remízou a když už se oba celky skoro chystaly do šaten, udeřil Alexander Jakubov! Běžela už třetí minuta nastaveného času, když obrana hostí totálně zaspala a Jakubov střelou do prázdné branky rozhodl o třech bodech pro Ševce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Já potřebuju neco, aby to větralo ne, šak stejně ja doma nosím co, nejrači Tepláky. Tentokrát nás asi budou tlačit na kulách, 1:2.

Reagovat
Omanomet

Na zápase jsem byl. Zlín byl lepší, ale ona týmy hrůza. Tolik zkažených přihrávek jsem snad ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápase jsem nebyl, díval jsem se v televizi. Hra nebyla špatná, nevycházelo zakončení. Zlín má po mnoha letech hráče, který umí kopnout roh - Pablo Podio - skvělé kopy - nízké , rychlé, přesně před bránu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele