základní část, 10. kolo
29.09.2018 15:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Fastav Zlín 1:1

Poměrně vyrovnaný zápas mezi Duklou a Zlínem skončil zaslouženou remízou. Domácí poslal v prvním poločase do vedení Tetour. Za hosty vyrovnával hned po přestávce Beauguel.

Už po dvaceti vteřinách mohli hosté otevřít skóre. Beauguel však špatnou rozehrávku svého bývalého týmu nepotrestal. Z branky se neradoval ani Železník, jenž hlavičkoval do břevna. To Duklu zřejmě probudilo. V osmé minutě se v obrovské šanci po centru Schranze zjevil Holenda, ten ovšem hlavou nedokázal míč usměrnit mezi tyče.

První gól v zápase přišel o deset minut později. Důrazný Holenda našel na penaltě osamoceného Tetoura, který chladnokrevným zakončením poslal domácí do vedení. Dukla měla v této fázi zápasu více ze hry. Druhou brankou to mohl potvrdit po přihrávce Tetoura Kott, ligovému debutantovi se však střela vůbec nepovedla a vysoko přestřelil. Ve 36. minutě se připomněli domácí, do Jiráčkovy střely se ovšem obětavě položil Raspopovič.

I do druhého poločasu měli lepší vstup Ševci. Na Hnaníčkův centr si naskočil Beauguel a nechytatelnou hlavičkou nedal Radovi žádnou šanci. Zlín mohl v 52. minutě jít do vedení, jenomže Železníkovo zakončení bylo nepřesné. O deset minut později nepropálil obranný val hostů Chlumecký. Na druhé straně Hronek mířil pouze nad břevno.

V 71. minutě Rada dlouhým výkopem oslovil Djuranoviče, ten sice dokázal přelobovat Dostála, s ním ale i zlínskou svatyni. Mezi tři tyče svůj pokus nevměstnal ani hostující Bartošák. V 83. minutě hlavičkoval Raspopovič, Dostál však vše vyřešil bez problému. O tři minuty později nedokázal Matejov využít zaváhání dukelské obrany. Závěr zápasu už žádnou šanci nepřinesl, oba soupeři se tedy rozešli se smírným výsledkem.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele