základní část, 5. kolo
17.08.2018 18:30 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 1:2

V zápase mezi Duklou a Slováckem stříleli branky pouze domácí hráči. I tak se ale hostům podařilo zápas vyhrát díky dvěma trefám domácích do vlastní sítě. Obě si připsal nešťastník zápasu Martin Chlumecký.

Do utkání vstoupili lépe Pražané a už ve třetí minutě měli obrovskou šanci po přihrávce Schranze na Bredu, ten se ale o možnost dát gól připravil vlastní nešikovností. Holík už se do zakončení dostal, míč však hlavičkou poslal mimo tři tyče. Na druhé straně se efektně uvolnil Zajíc, jeho štiplavá rána ale mířila pouze do rukavic Rady. Ve 13. minutě Jakub Petr zahrál rohový kop, na který Chlumecký nezareagoval a míč se od něj odrazil za bezmocného Radu.

Vedení ovšem hostům nevydrželo příliš dlouho. Domácí totiž dostali po faulu Slovácka výhodu pokutového kopu, jejž Schranz s přehledem proměnil. Duklu brzké vyrovnání povzbudilo a další ohrožení Slovácké branky si mohl připsat Miloševič, rána mu však vůbec nesedla. Pak se ale hra přiostřila, a i když Slovácko bylo ke konci poločasu aktivnější, tak si žádnou větší příležitost vypracovat nedokázalo.

V 53. minutě se do šance dostal po přihrávce Daníčka hostující Sadílek, jenže jeho střela skončila vedle. Slovácko tahalo ve druhém poločase za delší konec. Zajícovu individuální akci zastavil pěkným zákrokem až Rada. Brankář Dukly se zaskvěl i v 71. minutě, když senzačně vyrazil střelu Hoffmana. Po skrumáži ve vápně nedokázal skórovat ani Janošek, jenž branku přestřelil.

Domácí si svoji první větší šanci ve druhé půli vypracovali až v 84. minutě, nicméně Hanouskova hlavička z těžké pozice se mezi tři tyče nevešla. Když už se zdálo, že utkání dopadne nerozhodně, tak po centru Petra z levé strany chtěl Chlumecký míč odkopnout do bezpečí, místo toho ale skončil opět ve vlastní síti. Domácí i tak mohli bodovat, v naprostém závěru ale Brandner zblízka přestřelil bránu.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (13)

Přidat komentář
kecipep

Dukla už musí, to mě trochu děsí. Dozadu ale hraje opravdu katastroficky.

1:2

Zajíc, Navrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Navrátil gola už snad nidky nedá ale přál bych mu ho moc a zajíc by nejdřív musel něco hrát.. je to nejhorší utočník v lize ale MR. Kordula a pár lidí v kotli jsou jediní komu se jeho hra líbí.

Reagovat
kecipep

mně se jeho hra taky líbí, je to pes, který pracuje pro tým a nenechá stopery vydechnout. Takto soupeřovu obranu u nás ještě nikdy nikdo neotravoval po celých 90 minut. A i kdyby se mi ta hra přeci jen nelíbila, tak dát 8 gólů ve 21 letech za tým hrající o záchranu, ještě když hraješ pod prášky a ne všech 30 zápasů Jestli bude zdráv, tak ho po sezóně neudržíme.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
Omanomet

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chlumecký letos jede co to je za jelito panebože?

Reagovat
smazaný uživatel

Na pokakaného i WC spadne

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale dát si během několika zápasů 4 vlastňáky?

Reagovat
Noustress

Ivan, vrať sa domov. Máš naviac než dreť dno v českej lige

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele