základní část, 10. kolo
28.09.2018 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná 0:0

Pražská Bohemka byla sice v zápase proti Karviné lepším týmem, nicméně branku vstřelit nedokázala a oba soupeři se tak rozešli nerozhodně.

Klokani od začátku svého soupeře přehrávali. Se stříleným centrem Reitera z 9. minuty si poradil Berkovec. Ten uspěl i proti Maškově střele z úhlu. V 19. minutě poslal dobrý centr do vápna Reiter, Mašek ovšem z nadějné pozice hlavičkoval vysoko nad branku hostí. O tři minuty později dobře postavený Berkovec vytáhl na roh dobrou standardku Filipa Haška.

Po půlhodině hry zahrozili i hosté. Ba Louaova střela na bližší tyč ovšem Valeše nezaskočila. Druhá polovina prvního poločasu byla plná nepřesností z obou stran. Diváci se tak dalších příležitostí dočkali až v závěru úvodní půle. Jenomže Nečasova rána z voleje šla mimo tři tyče. Ve 45. minutě se ještě zaskvěl Berkovec, když nejdřív vyrazil střelu Závišky a poté si poradil i s bombou Filipa Haška.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Letićovi se rána ale vůbec nepovedla. Po chybné rozehrávce domácího Bederky se mohl prosadit exbohemianský Budínský, jenže ani on se nedokázal trefit do Valešovy svatyně. Na druhé straně vystřelil aktivní Mašek, Berkovec byl ovšem znovu pozorný. V 64. minutě se do další šance řítil Budínský, ale i tentokrát přestřelil. Ten samý hráč měl zřejmě i největší šanci zápasu. Po Letićově centru hlavičkoval úplně osamocený pouze do břevna. Během následující akce Smrž fauloval Reitera a obdržel už druhou žlutou kartu, zápas tedy pro něj skončil. Domácí mohli v posledních momentech zápasu početní převahu využít. Krch ovšem z deseti metrů branku přestřelil a pokus střídajícího Vodháněla zlikvidoval senzační Berkovec.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele