základní část, 8. kolo
15.09.2018 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 1:0

Příbram dokázala ve vyrovnaném utkání urvat všechny tři body. O jediný gól zápasu se postaral veterán Miroslav Slepička, pro kterého to znamená už čtvrtou trefu v sezóně.

Do zápasu vstoupili lépe domácí, jenomže Soldátova hlavička byla nepřesná. V první větší šanci zápasu se objevil hostující Falta, proti němu ale výborně zasáhl Švenger. Hlavička Plška po následném rohu skončila těsně vedle levé tyče. Utkání se pak hrálo ve vysokém tempu, ale provázelo ho i spousta nepřesností. Ve 28. minutě vystřelil bez přípravy vysoko nad bránu Plšek. Na druhé straně byl podobně neúspěšný Květ. Ke konci poločasu mohl po Buchtově chybě otevřít skóre zápasu Soldát, jenže hlavičkou přestřelil.

Hned pár minut po přestávce se do šance dostal Hlúpik, Buchtu dokázal efektně přehodit, jenomže s ním i hostující svatyni. V 58. minutě se aktivní Antwi prosmýkl po levé straně a předložil míč do vápna Slepičkovi, ten z otočky povedenou ránou na bližší tyč překonal Buchtu a poslal tak Příbram do vedení. Sigma se snažila odpovědět, nicméně Plškovu hlavičku obrana srazila a Houskova rána z dálky mířila nad břevno.

Patnáct před koncem zápasu Slepička dokázal v souboji vyhrát nad Kotoučem a dostat se do zakončení, Buchta však skvělým zákrokem dál držel naděje Sigmy nad vodou. V 82. minutě měla Sigma výhodu přímého kopu. Houska tvrdou pumelicí těsně přestřelil. V závěru zápasu ještě hlavičkoval Zahradníček, trefil však Švengera a hosté tak zůstali znovu bez bodu.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (1)

Přidat komentář
diastan

Sigma uz musi 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele