základní část, 10. kolo
29.09.2018 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 3:0

Příbram zvládla domácí utkání proti Boleslavi a zaslouženě vyhrála 3:0. Dvě branky vstřelil hrdina utkání, Antonín Fantiš. Jednu přidal mladý záložník Roman Květ.

Domácí do utkání vlétli, Hlúpik svůj samostatný únik ovšem zakončil vedle levé tyče. Do podobného místa pálil ve třetí minutě i Mingazov. Hosté zahrozili Přikrylem, ten však svoji prudkou střelou branku přestřelil. Diváci Na Litavce viděli první branku ve 22. minutě. Fantiš ne příliš prudkou střelou z hranice vápna překonal Šedu a otevřel tak skóre zápasu. O čtvrthodiny později se do průniku dostal Přikryl, jenže po kontaktu se Švengerem upadl ve vápně, píšťalka sudího Jílka však zůstala němá. V závěru první půle ještě pálil nebezpečně Květ, Šeda byl ovšem pozorný.

Ve 49. minutě Květ zahrál prudký přímý kop, který si Komličenko srazil do vlastní sítě. Komličenko mohl vzápětí svoji chybu odčinit, ale nejlepší střelec ligy nezamířil přesně. Po hodině hry hostující Hůlka našel krásnou přihrávku Ladru, jenže ten si s míčem neporozuměl a nedokázal ani vystřelit. V 67. minutě hlavičkoval po centru Rezka těsně mimo Fantiš. Vrátit hosty zpět do zápasu mohl Chaluš, jeho pokus ale mířil pouze do náruče Švengera.

Na druhé straně Šeda výborným zákrokem vyrazil střelu Rezka přímo k Hlúpikovi, jenž zblízka zahodil stoprocentní gólovou příležitost. V 80. minutě si Šeda poradil i s dělovkou Skácela. O dvě minuty později domácí přidali třetí hřebíček do rakve. Na Rezkův centr si naskočil Fantiš a hlavou nedal Šedovi sebemenší šanci. V posledních okamžicích zápasu mohl Komličenko zaznamenat alespoň čestný úspěch, jenomže poprvé mířil do břevna a podruhé těsně mimo Švengerovu svatyni.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele