základní část, 12. kolo
20.10.2018 17:00 CET
0 : 6
(0:2)

Reportáž

Jablonec šesti góly sestřelil Příbram a posunul se na páté místo

Příbram patří na domácím hřišti k nejlepším celkům soutěže, proti Jablonci však musela skousnout hořkou pilulku, když jí soupeř nasázel šest branek. V hostujícím dresu se hattrickem blýskl Trávník. Severočeši se po zisku tří bodů dostali na páté místo před Zlín.

Do brány domácích se po jednozápasové pauze vrátil brankář Švenger, kromě kterého vyběhlo v zeleném dresu na trávník také nové útočné duo Mingazov s Fantišem. Hosté se představili v očekávané sestavě, tedy i s navrátilci z reprezentačního srazu Trávníkem a Masopustem.

A právě Masopust byl ve třetí minutě u první šance zápasu, kterou nakonec střelou do boční sítě zakončil Holeš. Ve 25. minutě si aktivní Masopust narazil míč ve středu hřiště s Trávníkem a po následném úprku přihrál Jovovićovi, kterému však ve velké šanci nevyšlo zpracování. Za dalších jedenáct minut se již Severočeši dočkali gólu. Masopust na pravé straně obalamutil dva protihráče a po jeho pobídce zakončoval Považanec do prázdné brány.

Domácí tahali za kratší konec a nevyvarovali se inkasovaného gólu do šatny. V nastaveném čase prvního poločasu odcentroval Trávník z přímého kopu na hlavu Chramosty, který přesným zásahem k tyči zvýšil vedení Jablonce. Hosté neměli ani po přestávce dost. Ve 49. minutě se po Chramostově akci dostal k zakončení Masopust, avšak střelou levou nohou netrefil bránu.

To, co se nepovedlo Masopustovi, dokázal chvíli nato Trávník. Také on si míč z pravé strany připravil na střelu a zamířil přesně k tyči - 0:3. Další šance Severočechů sice nevyužili Chramosta s Holešem, v 64. minutě však Holeše v další šanci zastavil v pokutovém území nedovoleně kapitán Příbrami Skácel a z následné penalty přidal čtvrtou branku Jablonce Trávník.

Šanci ukázat se dostali i hostující Acosta s Ikaunieksem, kteří v 68. minutě připravili gól Trávníkovi, který dalším zásahem zkompletoval hattrick. O pět minut později pak oko každého fotbalového fanouška potěšil Považanec, jenž z velké vzdálenosti napřáhl k ráně, která po odrazu od břevna skončila v síti - 0:6. Bezzubí domácí ještě přihlíželi šanci Masopusta, kterého vychytal Švenger. Nic to však nezměnilo na jablonecké kanonádě.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele