základní část, 10. kolo
29.09.2018 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - SFC Opava 0:2

Opava si připsala první venkovní vítězství na úkor Slovácka. Domácí dnes nebyli horším týmem, ale hosté jim uštědřili lekci z produktivity, když se prosadili Kuzmanovič i Juřena.

Už ve druhé minutě se do zakončení dostal Kuzmanovič, Daněk byl ovšem pozorný. Slovácký brankář si poradil i se střelou Jursy. První větší šance domácích přišla v osmé minutě. Kuchta nahrál osamocenému Havlíkovi, pro kterému ale dobře zakročil Šrom. O pět minut později Rezek Šroma překonal, míč však skončil na tyči. Ve 23. minutě se po centru Zapalače prosadil ve vápně Kuzmanovič a prudkou hlavičkou poslal hosty do vedení. Zvýšit vedení mohl Puškáč, s jeho ranou si ale poradil Daněk. Po půlhodině hry pálil do tyče domácí Juroška. Slovácko se branky nedočkalo ani ve 41. minutě, když Divíšek nahrál volnému Sadílkovi, který z výborné pozice branku netrefil.

V 55. minutě Havlík nevyužil nedorozumění v opavské obraně a branku vpádu minul. Brankou neskončila ani střela Jurošky po závaru ve vápně hostů. V 65. minutě to akrobaticky zkusil Sadílek, jeho nůžky ale skončily nad opavskou svatyní. Slovácko ve druhém poločase bylo aktivnější, šance si ale domácí borci vytvářeli velmi těžko. V 86. minutě jako blesk z čistého nebe přišel druhý gól hostů. Kayambova střela se odrazila k Juřenovi, ten udělal kličku Daňkovi a bez problému poslal míč do úplně prázdné branky. Slovácko druhá obdržená branka definitivně zlomila a zápas už se jen dohrával.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

3:1

Odrazový zápas (dost možná i o přežití kouče) směr prostřední skupina

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele