základní část, 2. kolo
28.07.2018 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 2:1

Zápas mezi Slováckem a Baníkem Ostravou vyzněl lépe pro domácí, když v nastaveném čase rozhodl o výhře Kubala. Baník rozhodně nebyl horším týmem, své šance ale až na střelu Granečného, nedokázal proměnit.

Baník v úvodu utkání tahal za delší konec. Šindelářova hlavička ovšem skončila mimo. Ve 13. minutě netrefil prostor mezi třemi tyčemi ani Adam Jánoš. O tři minuty později mohl otevřít skóre Sadílek, ten však po rohovém kopu netrefil míč ideálně. Ve 22. minutě se už ale domácí mohli radovat. Kuchta si našel odražený míč a napálil ho přesně k tyči za bezmocného Laštůvku.

Ostrava byla v této fázi zápasu aktivnější, ale velkou šanci si vypracovala až ve 35. minutě, to Fillův centr propadl až k Holzerovi, jenž prostřelil Daňka a vyrovnal na 1:1. V závěru první půle zahrozil ještě domácí Juroška, jeho zakončení ale skončilo kousek vedle levé tyče.

První minuty druhé půle moc fotbalových momentů nenabídly. Zajímavá byla až střela Daníčka v 58. minutě. Ta sice měla razanci, ale mířila mimo hostující svatyni. Na druhé straně Jiráskův pokus skončil pouze v rukavicích Daňka. V 72. minutě měl obrovskou šanci Granečný, ale i proti němu se parádním zákrokem zaskvěl domácí gólman. Baník se hnal za rozhodující brankou, nicméně Šašinkova střela skončila vedle a Fillovu hlavičku zneškodnil výborný Daněk.

Když už se zdálo, že si oba týmy body rozdělí, tak domácí zahrávali standardku. Petrovu střelu Laštůvka vyrazil, míč se ovšem dostal ke Kubalovi, který dopravil míč do sítě a Slovácku zajistil tři body.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodně těžký zápas, poločas nejspíše 1:1 druhý poločas Baník rozhodně, má širší a zkušenější kádr. Konečné skore 1:3 Zajíc - Baroš, Holzer 2x

Reagovat
kecipep

Zajíc je od května zraněn

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko zabere po minulém kole a navíc se mu na Baník v poslední době docela daří :) 2:0

Reagovat
kecipep

2:0

Snad se rozhodčí nepodělá z komedianství Baroše a bude všem hráčům měřit stejně.

Snad vol. 2 - snad na hrot opět nepošleme Kuchtu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

1:2 Diop Fillo

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
oli9

V hradišti filmovka , tisice banikovcu to bude veselo jinak tip 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele