29. kolo
19.05.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava 0:0

Utkání chudé na příležitosti skončilo zaslouženou remízou. Dělba bodů posílá Zbrojovku do druhé ligy, zatímco Jihlava se i díky ostatním výsledkům znovu o kousek víc přiblížila záchraně.

Domácí do zápasu vstoupili lépe, ale velmi dlouho se jim kromě pár nadějných centrů nepodařilo vypracovat nějakou vážnější šanci. Ve 25. minutě z velké dálky nepřesně vypálil hostující Urblík. Na druhé straně Polákovu standardku jihlavská obrana srazila na roh. S přibývajícím časem se převaha Brna rozplynula, a byli to naopak hosté, kteří měli více ze hry. Deset minut před koncem prvního poločasu hlavičkoval Ikaunieks pouze do náruče brankáře Melichárka. V posledních minutách před přestávkou se domácí fanoušci dočkali slibné příležitosti. Acosta však z trestného kopu těsně za vápnem vysoko přestřelil.

V 50. minutě Acosta využil chybu Rakovana a poslal lob směřující do brány, ten však neměl potřebnou razanci, takže se Buchtovi na poslední chvíli podařilo míč odkopnout pryč od hostující branky. O šest minut později se po centru Fulneka zorientoval ve vápně domácích nejlépe Ikaunieks a i když hlavičkou mířil přesně, tak si Melichárek poradil a udržel šance Brna nad vodou. V 67. minutě zakončil z trestného kopu Zoubele, Melichárek však s tímto pokusem neměl žádný problém. V 86. minutě mohl vstřelit vítězný gól Ashiru, jenže z nadějné pozice trefil pouze boční síť. Jihlava v posledních minutách už Brno k ničemu nepustila a diváci gól tedy neviděli.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

1-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele