23. kolo
07.04.2018 13:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Slavia Praha 0:1

Slavia zvládla bitvu pod Špilberkem, když udolala Brno nejtěsnějším rozdílem. Pomyslným jazýčkem na vahách se stal střídající Stanislav Tecl. Zbrojovka na ligovou trefu čeká již čtyři zápasy.

Domácí nastoupili v tradičním složení obrany, změny však nastaly v záloze. Do sestavy se vrátil Polák, kterého ve středu pole doplnil Sedlák. Kouč sešívaných Jindřich Trpišovský dal v defenzivě šanci Ngadeuovi a Sobolovi, záložní řadu pak posílili Bořil a Hromada.

Již ve třetí minutě měl velkou šanci slávistický Milan Škoda, který těsně nedosáhl na prudkou přihrávku po zemi od Stocha. Dalšího vzrušení se diváci až sedm minut před přestávkou. Michal Škoda, který je bratrem již dříve zmíněného Milana a nastupuje za Brno, se zjevil osamocen před pokutovým územím soupeře, jeho ránu však obrana hostí zblokovala mimo. Více příležitostí první půle pohříchu nenabídla.

Po změně stran zkusil štěstí nejprve z dálky Hušbauer, jeho rána se však mezi tři tyče nevešla. Na druhé straně byl podobně úspěšný Zikl, jehož ve vápně přesně našel Vraštil. Citelnou ránou do domácích řad se stalo střídání stopera Pavlíka, který se zranil po nechtěné srážce s vlastním brankářem Melichárkem. Této ztráty dokázala Slavia využít v 71. minutě. Na Hušbauerův centr od rohového praporku si naskočil Tecl a posila z Jablonce hlavičkovala přesně ke vzdálenější tyči.

Deset minut před koncem měla Zbrojovka dobrou šanci na srovnání skóre. Brankář sešívaných Kolář nezachytil nakopávaný míč, Bazeljuk jej nahrál Acostovi, kterého však vychytal opět připravený Kolář, jenž tak napravil svou chybu. Další velké šance si již Brno nevytvořilo a tak ze zápasu odešlo s prázdnou. Slavia si připsala důležité vítězství v boji o Ligu mistrů.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
boryland

2:2.....................

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
John Obi Mikel

1:4; TOTALNÍ FOTBAL

Reagovat
ondrasch77

1:1 totální fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

To byl humus.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele