22. kolo
31.03.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - MFK Karviná 0:0

Utkání mezi brněnskou Zbrojovkou a hosty z Karviné skončilo bezbrankovou remízou. Domácí sice byli o něco lepší, branku ovšem vstřelit nedokázali.

První zakončení si připsal hostující Budínský, ten však z dobré pozice vysoko přestřelil. V 16. minutě byl na druhé straně úspěšnější Acosta. Jeho parádní střela z voleje orazítkovala břevno. O pár minut později z přímého kopu pálil Škoda těsně vedle tyče. Ve 34.minutě málem využil Vraštil zmatků hostující obrany. Té se ale nakonec podařilo jeho střelu zablokovat.

Ve 42. minutě mohla skórovat Karviná. Voltrova střela ovšem skončila kousíček vedle pravé tyče. Gólový účet neotevřel ani Milan Škoda, ten sice vypálil tvrdou skrytou střelu, Le Giang však výborným reflexivním zákrokem míč na poslední chvíli vyrazil. V nastaveném čase ještě hlavičkoval vedle Wágner.

Hned v úvodu druhé půle střílel ze standardky Budínský. Jeho pěknou ránu vyrazil Melichárek. V 61. minutě nejdříve Zikl hlavou trefil břevno a z dorážky Škoda, taktéž hlavou, orazítkoval pouze tyč, a tak stav zůstal nezměněn.

O pár minut později pálil opět Škoda, tentokrát těsně vedle. V 78. minutě z ničeho nic mohli udeřit hosté. Na Wágnerovu sraženou střelu však Lingr před úplně prázdnou bránou těsně nedosáhl. V 89. minut Krejčí v obrovské příležitosti napálil pouze Le Gianga.

V poslední minutě mohl ještě rozhodnout zápas domácí Bazeljuk. Le Giang byl ovšem opět připraven a i s touto střelou si dokázal poradit.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1

Reagovat
Lahvac-CZ

Aspoň 1:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Hiko

Druhá liga pro Pilíka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele