12. kolo
28.10.2017 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Dukla Praha 0:0

Bezbrankovou remízou skončil duel v Brně, kam zavítala pražská Dukla a smutnit musí především domácí. Zbrojovka měla zejména v prvním poločase spoustu šancí, ale ani jedna neskončil gólem.

První poločas by se dal charakterizovat slovy "totální neschopnost Brněnských vstřelit vedoucí gól". Zbrojovka měla více ze hry, Duklu přehrávala a měla velké příležitosti, jenomže ani jedna neskončila gólem. Jak je to možné? Odpověď hledají Brněnští možná ještě teď.

V první velké šanci postupoval Michal Škoda z úhlu sám na gólmana Radu, který konečky prstů jeho střelu vyrazil. Jen o chvíli později byl útočník Zbrojovky v další velké příležitosti, ale ani tentokrát sám proti Radovi neuspěl. A do třetice Michal Škoda promáchl před prázdnou brankou, čímž podtrhl zmar a bídu v zakončení.

Zbrojovka byla lepším týmem a zahozené šance jí musely mrzet. Další tutovku spálil po Koného přihrávce Kratochvíl, když znovu skvěle zasáhl brankář Rada a pak opět zazdíval Michal Škoda.

Roman Pivarník sice mohl být spokojen s herním projevem, nikoliv však se zahazováním šancí. Zkušený kouč nejspíše tušil, že tohle bude Zbrojovku mrzet. Ve 49. minutě mohl strhnout vedení na stranu Dukly Holenda, který se řítil sám na Melichárka a ten domácí skvělým zákrokem podržel.

Brno si vytvořilo v průběhu druhého poločasu jen jednu šanci a s tou naložilo, jak naložilo. Koné v pádu hlavičkoval těsně vedle. V závěru mohl rozhodnout ve prospěch Dukly Schranz, ale Melichárek zajistil konečnou remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Možná na šance

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele