15. kolo
24.11.2017 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno 0:2

Další tři body získává do tabulky Brno a výhrou potvrdilo, že se mu pod Romanem Pivarníkem daří. Zbrojovka tentokrát zvládla klíčové utkání na půdě Vysočiny Jihlavy, která se po víkendu může opět propadnout do sestupových příček. Hrdinou zápasu se podobně jako proti Teplicím stal útočník Michal Škoda.

Pro Vysočinu i Zbrojovku to bylo nesmírně důležité utkání, ne snad proto, že by rozhodlo o sestupujícím, ale zejména proto, že šlo o záchranářský duel, který může mít na konci sezony dost rozhodující váhu. Vysočina v minulém kole těsně podlehla Spartě, zatímco Brno i v početní nevýhodě udolalo Teplice 1:0.

Na Stadionu v Jiáskově ulici bylo k vidění hodně bojovné utkání a jako první mohli udeřit domácí. Proti Kerestešovi nadvakrát skvěle zasáhl Melichárek a Jihlavu musely tyto šance později velmi mrzet. Zvláště když po půlhodině hry našel Vraštil před brankou na malém vápně Michala Škodu a brněnský střelec zajistil hostům důležité vedení. Místo kýženého vyrovnání se ještě do poločasu podruhé trefil Michal Škoda a Zbrojovka vedla v Jihlavě 2:0. Bratr slavnějšího Milana Škody měl jednoduchou úlohu, Hanuš totiž vyrazil střelu Zikla do míst, kde už to měl Škoda jednoduché dorazit.

Brno se po změně stran více zatáhlo a mělo to logické opodstatnění, nepotřebovalo totiž nutně útočit. Jihlava se snažila, měla zajímavé příležitosti, ale Melichárek nic za svá záda nepropustil. Jihlava si po další porážce komplikuje situaci, zatímco Brno se posunulo už na dvanácté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
kecipep

Jasná jednička, ale doufám v remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Letos venku samé prohry v Jihlavě v lize taky. To se musí zastavit. Logický tip 2:1 - přání 1:2.

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele