13. kolo
04.11.2017 15:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Slovan Liberec 3:1

Trápící se Jihlava dokonale zaskočila rozjetý Liberec, když dokázala vyhrát 3:1. Domácí vsadili na rychlé brejky a tato taktika jim skvěle vycházela. Zaskvěl se především mladý Jan Záviška, jenž vstřelil dvě branky.

Jihlava začala utkání velmi aktivně a hned v šesté minutě se dostala do vedení, když přetažený rohový kop Nového vrátil před bránu Keresteš a Jiří Krejčí doklepl míč do brány. Ihned poté Ikaunieks vyslal do úniku Popoviče, který však vysoko přestřelil. V další jihlavské šanci se zjevil opět Ikaunieks, ale jeho zakončení Kolář skvěle vyrazil. Přibližně v půlce prvního poločasu zahrával standardní situaci Potočný, jenž našel na vzdálenější tyči Graicara a pro něho nebyl problém vyrovnat.

Pár minut poté se k hlavičce dostal jihlavský Záviška, jeho pokus pro tentokrát Kolář zpacifikoval. Jenže v 35. minutě se Záviška dočkal, dostal se do samostatného úniku a podařilo se mu i obhodit Koláře a nic mu tak nebránilo vstřelit jeho první ligovou trefu. A to nebylo vše, o dvě minuty později Ikaunieks odcentroval právě na Závišku, který se z voleje opět krásně trefil. Do kabin se tak šlo za překvapivého stavu 3:1.

V 52. minutě se do další rychlé akce řítil Ikaunieks, nahrál Novému, který ale netrefil přesně. Po hodině hry měl šanci také Liberec, po centru z levé strany nedokázali Pulkrab ani Kulhánek dotlačit míč do sítě. 20 minut před koncem se trefil Graicar, jenže jeho branka nemohla být uznána pro ofsajd. Hosté se stále snažili s výsledkem něco udělat, ale když Graicar hlavičkou přestřelil a Potočný zleva trefil pouze boční síť, nezbývalo pro liberecké nic jiného než se smířit s nečekanou porážkou.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
kecipep

1:1

Reagovat
ondrasch77

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra bude velký článek jak Jihlava zabojovala v roli outsidera a nastartovala start v boji o záchranu v lize. Za rok bude článek o hráčích Liberce zapletených do prodaných zápasů sezóny 2017. Oni ani nemaskují jak to vypustili, anebo v Liberci mají oblibu v hráčích, kteří najednou neumí nahrát, když prohrávají, tak vycházejí pomalu "na jistotu" z obrany a nehrnou se do útoku, chodí po hřišti s odepsaným ksichtem i přístupem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele