19. kolo
03.03.2018 15:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Teplice 3:1

Spanilá jízda Jihlavy za záchranou nemá konce. I ve třetím jarním utkání nenašli borci z Vysočiny přemožitele. Tentokrát se jejich kořistí staly Teplice, které po zimní pauze ještě nezvítězily. Hvězdou zápasu byl domácí útočník Dāvis Ikaunieks.

Domácí fanoušci si zakřičeli "gól" již ve třetí minutě. Ikaunieks vyslal Fulneka, který udělal kličku brankáři Divišovi a poslal Vysočinu do vedení. To navýšil za čtyři minuty nahrávač z první brankové situace. Do šance mu nahrál Zoubele a domácí kanonýr propálil Diviše. Jihlava mohla dokonce vést o tři branky, ale Ikaunieks selhal při pokutovém kopu.

Trest od hostů přišel ve 27. minutě. Hlavní protagonista zápasu Ikaunieks fauloval Krále v pokutovém území. K penaltě se postavil Hora a zavěsil pod břevno. Těsně před pauzou si domácí vzali zpět dvoubrankový náskok. Levin našel vzduchem Ikaunikekse, který po zpracování technickou střelou skóroval v zápase podruhé.

Po změně stran se již mnoho zajímavých akcí neodehrálo. Domácí se soustředili na bránění výsledku a Teplice zase byly bezzubé. Z vítězství 3:1 se tak raduje Jihlava, která má nyní na svém kontě 19 bodů, což je jen o bod méně, kolik měla Vysočina po celém podzimu. To Teplice zůstávají na čtyřiadvaceti bodech a měly by zabrat, pokud nechtějí spadnout ještě níž.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele