6. kolo
10.09.2017 18:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Dukla Praha 3:2

Neuvěřitelné! Dukla v Jihlavě doslova ztratila vyhraný zápas. Ještě dvě minuty před koncem vedli Pražané 2:1, ovšem v rozmezí pár minut dvakrát inkasovali a Vysočinu opouštějí s prázdnou.

Domácí Ježci doufali, že se jim podaří protrhnout smůlu a před vlastními diváky konečně zvítězit. Začátek utkání tomu i nasvědčoval, Vysočina byla vskutku hodně aktivní a během čtvrthodiny spalovala jednu šanci za druhou. Dvořák, Popović i Ikaunieks. Pravdou je, že Dukla si o branku koledovala a ve 21. minutě zaslouženě inkasovala. Pavel Dvořák našel před brankou úplně volného Jakuba Fulneka a ten neměl problém uklidit balón do sítě.

Jihlava se ze vstřelené branky radovala pouze minutu. Jan Holenda totiž s pomocí teče překonal Rakovana, a tak se začínalo od začátku. Ježci si mohli vzít vedení zpátky přesně po půlhodině hry, obrovskou chybu Bezpalce ale nepotrestal Popović, který si dokonce dovolil netrefit prázdnou branku!

A to hodně mrzelo, protože v 71. minutě se Dukla zničehonic dostala do vedení. Jan Holenda tentokrát v roli nahravače našel Mustedanagiće a Rakovan podruhé lovil balón ze sítě. Pro Jihlavu to byl krutý průběh, ovšem její spalování šancí bylo do očí bijící. V 74. minutě opět neuvěřitelně selhal Ikaunieks a nabízela se otázka, co ještě chtějí domácí více.

Jak se blížil konec, tím více se Dukla viděla při vítězných oslavách v šatně. Zápas se ale hraje až do ukončení a Dukla to bude po dnešku moc dobře vědět. Dvě minuty před koncem s trochou štěstí nasadil Dvořák jesličky Rakovanovi a bylo vyrovnáno. Jihlava navíc neuvěřitelně ožila a ve vápně Dukly bylo horko. Ve třetí minutě nastavení pak položil Duklu na lopatky parádní ranou Ikaunieks. Obrat na poslední chvíli znamenal, že Jihlava poprvé v sezoně získala tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná otočka

Reagovat
waynemarkrooney

Proč tam máte, že dal branku Brandner, když ji dal Mustedanagić?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele