26. kolo
28.04.2018 20:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - MFK Karviná 2:0

Viktoriáni zvládli 26. kolo a přiblížili se tak o další krůček blíž k titulu. Domácím se podařilo Karvinou jasně přehrát. Hrdinou zápasu se stal dvougólový Tomáš Hořava.

Plzeň vstoupila do utkání aktivně, nicméně dlouho se nedostávala do příležitostí přes obranný val hostů. První šance přišla až v 18. minutě. Čermák se výborně uvolnil ve vápně a poslal míč před prázdnou bránu na Hořavu, těsně před ním mu však skluzem míč ukopl Lingr. Z další akce střílel hodně nepřesně domácí Kovařík. Ve 32. minutě z hranice vápna pěkně vypálil Bakoš, ovšem karvinský brankář Le Giang se prezentoval skvělým zákrokem. O minutu později se Bakošovi Le Gianga již překonat podařilo, zastoupil ho však Janečka, kterému se podařilo odkopnout míč směřující do brány. Viktorka se dočkala ve 39. minutě, to se z dvaceti metrů napřáhl Hořava a krásnou střelou do pravého horního rohu otevřel skóre.

Domácí do druhého poločasu vlétli. Čermákovi ke druhé brance příliš nechybělo, opět ovšem zasáhl za překonaného karvinského brankáře Janečka. Z další příležitosti přestřelil Zeman a v 51. minutě po Kopicově přihrávce se mezi tři tyče netrefil ani Hořava. O deset minut později pálil opět Hořava. Tentokrát sice mířil do brány, nicméně pouze do rukavic Le Gianga. V 65. minutě se Hrošovský po pěkném průniku snažil najít Chorého, přihrávku na něj včasným vyběhnutím zlikvidoval Le Giang.

Patnáct minut před koncem se ke dvěma hlavičkám dostal hostující Panák, ani jednou se ale netrefil na Kozáčikovu svatyni. Netrefil se ani Wágner, a to bylo ze strany Karviné vše. V poslední minutě se domácím podařilo přidat kuriózní gól. Ze středu pole mířila na Chorého přihrávka, rozhodčí zvedl praporek, Chorý tak přestal hrát a k míči se rozeběhl Hořava, jenž překonal zkoprnělého Le Gianga. Plzeňským se tak až v nastaveném čase podařilo přidat pojišťovací branku a definitivně rozhodnout zápas.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (8)

Přidat komentář
Houfi

2:0

Reagovat
brainbug

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
ondrasch77

2:1 za drobné pomoci rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 bez pomoci rozhodcich

Reagovat
ondrasch77

O.k. Budu se těšit...

Reagovat
meno

Ty krávo Čermák?

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, 2-0 v suchém triku...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele