17. kolo
18.02.2018 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sparta Praha - Slovan Liberec 2:0

Sparta Praha zvládla úspěšně své první jarní utkání. Oba góly vstřelily nové posily, Stanciu a Kanga. Liberec své největší příležitosti proměnit nedokázal, a utkání tak skončilo 2:0 pro domácí.

Hned v páté minutě se Spartě podařilo otevřít skóre. Frýdkův centr obrana srazila pouze k dobíhajícímu Stanciovi, ten hned z první poslal bombu k levé tyči a nedal Hladkému šanci. Další šanci měl Kadlec, toho ale ubránil Kačaraba. Přibližně v polovině prvního poločasu Vatajelu poslal dobrou nabídku do vápna na Kadlece. Ve vápně byl však opět důraznější Kačaraba. Slovanu se podařilo vystřelit za první poločas pouze jednou. Po centru v 45. minutě hlavičkoval Karafiát, jenže způsobem, který domácího brankáře Nitu vážněji ohrozit nemohl.

Na začátku druhého půle zkusil Stanciu napodobit svůj úspěch z prvního poločasu. Tentokrát jeho střela z dálky gólové parametry neměla. V 58. minutě poslal Potočný ze standartky dobrý pas na Folprechta, jeho hlavička bohužel pro Liberec nebyla přesná. V 75. minutě mohl vyrovnat Bosančič, ten využil podklouznutí bránícího Štetiny, krásně si zpracoval balón a z otočky vypálil, trefil ale pouze Nitu. Vzápětí míč do sítě ve velké šanci nedopravil ani Coufal, protože na brankové čáře zasáhl Frýdek. V poslední minutě nastaveného času ještě Kačaraba ve vápně fauloval Lafatu. Nařízený pokutový kop proměnil Kanga, i když Hladký si na míč sáhl.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Petr325

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
boryland

1:1...............

Reagovat
smazaný uživatel

jasná dvojka - tip. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tady Italiano zase vyhoří

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Výmluvy taliána vemou za své, po rozpačitém výkonu rumunů na Letné nahecovaný Liberec urve nějaké body tip 02.

Reagovat
ondrasch77

1:0 (Véna Kadlec)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
waynemarkrooney

0:1

Reagovat
Rarášek

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidim

Reagovat
RadekVonCZE

Jakožto Liberečák se musím smířit s prohrou. Spartě to přeju: 3:1

Reagovat
John Obi Mikel

3:4

Reagovat
Frantszek

"Na začátku druhého půle" to je za kule

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele