25. kolo
20.04.2018 20:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sparta Praha - FK Jablonec 2:0

Sparta po gólech Stancia a Kadlece dokázala doma porazit Jablonec. Ten byl sice v prvním poločase aktivnějším týmem, nicméně ve druhém už toho moc nepředvedl, a tak odjel z Prahy s prázdnou.

Do utkání lépe vstoupili domácí. Kangova střela z dálky však skončila mimo bránu. Hosté poprvé mohli zahrozit Jovivčem, jenže jeho střela byla pouze propagační. V 17. minutě to zkoušel znovu Kanga i tentokráte ale mířil nepřesně. O deset minut později si Holeš na rohu vápna zpracoval míč a z otočky krásně vypálil těsně vedle Nitovy brány. Ve 30. minutě se Zelený na levé straně efektně zbavil Zahustela a přihrál na penaltu Chramostovi, ten však pouze nechal vyniknout Nitu. Nakonec to byli domácí, kteří se radovali ze vstřelené branky. Stanciu z přímého kopu krásnou střelou o břevno otevřel skóre. Ke konci poločasu mohl srovnat po signálu Chramosta, tentokrát ovšem přestřelil.

V 58. minutě vyslal další dalekonosnou střelu Kanga, konečně se mu povedlo zamířit mezi tři tyče, nicméně Hrubý míč vyrazil. O tři minuty později nejprve Kulhánek hlavičkoval do břevna. Míč se odrazil k Šuralovi, který rukou postrčil míč ke Kadlecovi, jenž zblízka zavěsil a zvýšil vedení Sparty na 2:0. Vzápětí mohl přidat třetí branku Šural. Jeho zakončení po zaváhání Hrubého vykopl z brankové čáry velmi dobře hrající Zelený. Deset minut před koncem Trávník krásnou přihrávkou vybídl Masopusta, ten střílel pouze do tyče. Trenér hostí Petr Rada, pravděpodobně kvůli blížícímu se pohárovému zápasu, po druhé obdržené brance vystřídal své útočné a kreativní hráče, a tak Jablonec v závěru zápasu už nic moc nenabídl.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten kurz na Jablonec

Reagovat
forma

2:2 (Stanciu,Šural - Jovovič,Chramosta)

Reagovat
ondrasch77

1:2 (Jovovič, Doli)

Reagovat
boryland

1:1...................

Reagovat
willdonor

PROSÍM VÁS někdo stream na SPARTA_JABLONEC ??? na čt.sport živě (na netu) to nedávaj TV nemám

Reagovat
vanGomm

Sparta neustále remizovat nebude a Jablonec už byl "najetej" na prohru,která se už každým kolem dala čekat,takže pouze zaúřadovala matematická pravděpodobnost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele