23. kolo
07.04.2018 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Sparta Praha - Dukla Praha 3:0

Utkání mezi dvěma pražskými týmy zvládla lépe Sparta. Ta Dukle postupně nastřílela tři góly, když se dvakrát trefil Šural a jednou Plavšič.

Hned ve třetí minutě z levé strany odcentroval Plavšič do vápna, kde Šural předskočil Bezpalce a v pádu hlavičkou otevřel skóre. Sparta byla nadále aktivnějším týmem a ve 14. minutě se Plavšič zbavil Kušníra a přesnou střelou na bližší tyč překonal Filipa Radu, a zvýšil tak vedení Sparty na 2:0. Dukla se snažila rychle odpovědět. Po Kušnírově centru ale z jasné příležitosti minul Podaný. Ve 21. minutě vypálil z dálky Kanga. Rada byl však pozorný a ránu vyrazil. O 15 minut později to tentýž hráč zkusil znovu, tentokrát mířil těsně vedle pravé tyče. Dukla měla v samotném závěru prvního poločasu sice více ze hry, šanci si ale nevypracovala.

V úvodu druhé půle si Dukla vypracovala obrovskou šanci. Douděra se dostal za obranu a přehodil vyběhnutého Nitu. Jenže míč skončil kousek vedle pravé tyčky. Po hodině hry zahrozil Vatajelu. Jeho skákavá rána ovšem mířila vedle. Na druhé straně branku netrefil velmi dobrou střelou ani Holík. Další gól mohl přidat Ben Chaim, jemu však ve skórování zabránil včasným vyběhnutím Rada.

V 70. minutě se k odraženému míči na hranici vápna dostal Holík a jeho dobrý pokus zastavil obětavě Šural. Douděrův pokus zas skončil pouze v rukavicích Nity. V 80. minutě zahrál Stanciu rohový kop, ten prodloužil Kulhánek, a na Šurala tak zívala už prázdna branka, kterou sparťanský útočník bez problému trefil. Závěr zápasu už se pouze dohrával, a Dukla si tak připsala vysokou porážku.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
boryland

1:1....................

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
kecipep

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
LokoLFC

jestli neporazí Duklu, tak už nevím koho

Reagovat
ondrasch77

3:1 Dukla na jaře slabá...

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vas nevite nekdo link na stream tohohle zapasu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele