6. kolo
09.09.2017 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:3

Ani na pošesté Vrbova parta neztratila ani bod. Viktoria zvítězila v Liberci jasným výsledkem 3:0 a je nadále stoprocentní. Liberec nebyl špatným soupeřem, od Západočechů však dostal tvrdou lekci v produktivitě.

Liberec měl být prvním týmem, který rozjetou mašinu jménem Viktoria minimálně přibrzdí, ovšem nestalo se tak. U Nisy se odehrálo parádní fotbalové klání, ve kterém nebyla nouze o šance na obou stranách.

Viktorka nikam nespěchala, počkala si na aktivitu Liberce a při vhodném okamžiku rychlého brejku hodlala udeřit. Přesně to nastalo v 7. minutě, kdy balón potáhl Petržela a celou akci, včetně hokejového blafáku brankáři, dokonal Michael Krmenčík. Skvělý začátek Viktorii pomohl a ta byla nadále nebezpečná, zvláště zmiňovaný Petržela. V 19. minutě se o slovo přihlásil i Liberec, jmenovitě zakončoval Ševčík, ale Kozáčik jeho ránu zpacifikoval. A pak přišel další brejk a Krmenčík s Petrželou si tentokrát prohodili role - 2:0. Liberec sympaticky neskládal zbraně, snažil se o zakončení a obléhal plzeňskou branku, ovšem hostující defenzíva byla velice pozorná. Další střelecký pokus vyslal Ševčík a z otočky se o totéž pokusil Coufal, skvěle zasáhl Kozáčik. Šance se do konce prvního poločasu střídaly na obou stranách, ale ke změně skóre zatím nedošlo.

Jindřich Trpišovský se pokusil oživit útočná snažení příchodem Matěje Pulkraba a Liberec si stále nevedl špatně. Po Kerbrově přiťuknutí střílel těsně vedle Breite a na plzeňské straně zase orazítkoval břevno Kopic.

Definitivum vystavil Liberci až čtvrthodinu před koncem po přihrávce výborně hrajícího Petržely Kopic. Plzeň dala Liberci lekci z produktivity a po šesti kolech má plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

0:1 (Kolář)

Reagovat
valloire

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

Mám s Plzně obrovskou radost-je to českej Bayern Majitelé klubu pan Šádek a Paclík dělají práci dlouhodobě velmi dobře a ukazují, jak víst klub v Plzni je disciplína a jasná vize do budoucnosti tak jako v BAYERNU

Reagovat
patrikhm

Ono je to hlavně trenérem. Doufal jsem v brzký konec Pivarníka a v příchod kouzelníka Vrby a dočkal jsem se. Pohádka se splnila!! I když se našlo hodně závistivých šmejdů, kteří nevěřili a smáli se mi do xichtu.. Žádná Sparta, nebo Slavia, ale Plzeň je po 6 kolech první a dokonce s luxusním náskokem

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Co to má Plzeň za sadu dresů? Větší hnus jsem snad neviděl!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele