25. kolo
22.04.2018 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Slavia Praha 0:0

Nepříliš pohledný byl nedělní duel mezi Libercem a pražskou Slavií. Diváci gól neviděli, zápas tak okořenila pouze spousta žlutých, dokonce i jedna červená karta. Tu si vysloužil Matěj Pulkrab.

Už v páté minutě mohl otevřít skóre domácí Breite. Odražený míč ale napálil nad. Na druhé straně hlavičkoval Jugas po rohu pouze do rukavic Hladkého. Po čtvrthodině hry se dobře uvolnil Pulkrab, jeho střelu však Ngadeu srazil na roh. O tři minuty později obraný val hostů nepropálil ani Potočný. Ve 32. minutě si odražený míč našel ve vápně Sýkora a jeho tvrdá rána jen o kousek minula levou tyč. Ke konci poločasu měl obrovskou šanci po Stochově přihrávce Hušbauer, jenže jeho střela orazítkovala pouze levou tyčku.

Hned v první minutě druhého poločasu mohl Pulkrab využít zaváhání Jugase, byl však natolik překvapený, že i on míč minul. Na druhé straně v obraně chyboval Kerbr, před Bořilem ovšem zasáhl výborným vyběhnutím Hladký. V 58. minutě se Slavii podařilo vstřelit branku, nicméně ta nemohla být uznána, protože hlavičkující Ngadeu stál v ofsajdu. O pár minut později vyslal Potočný pěknou střelu, jenže ani ta se do brány nevešla.

Po celý zápas se hrál poměrně tvrdý fotbal a ten vyústil ve vyloučení. Pulkrab poměrně zbytečně dohrál souboj v šestnáctce hostů a podruhé žluté kartě odešel předčasně do sprch. V 85. minutě pálil Souček po závaru ve vápně jenom doprostřed brány. Hladký míč rychle rozehrál a do protiútoku se dostal střídající Pilař, ten se dobře uvolnil, ale prudkou ránou těsně minul, takže Liberec si v tomto zápasu i přes šance nepřipsal jedinou střelu na bránu. Slavii se ani v posledních minutách proti 10 fotbalistům Slovanu nepodařilo vytvořit vyloženou příležitost.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snad to Liberecaci pusti Jindrovi

Reagovat
Adhol

Rozum mi říká, že domácí neprohrajou, Slávistický srdíčko ale v nějakou tu klidně ušmudlanou výhru věří, tak snad. Ta navrácená šance na titul by mohla kluky nakopnou k přesvědčivějším výkonům než v poslední době na předvádíme.

Reagovat
boryland

1:0......................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt totální..... hovno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele