8. kolo
25.09.2017 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 1:1

Ani devatenáct střeleckých pokusů a zhruba hodinová přesilovka nestačila Liberci na vítězství proti Slovácku. Slovan se sice dostal v 72. minutě do vedení, ale pět minut před koncem srovnal na konečných 1:1 Tomáš Zajíc. Obě branky padly v době, když už byl počet hráčů na obou stranách vyrovnaný.

Jak hned z kraje zápasu dostat Slovácko do úzkých předvedl David Machalík. Naprosto zbytečným a ostrým skluzem na Voltra si nic jiného nemohl zasloužit a Kordulovi svěřenci museli od 7. minuty hrát v početní nevýhodě. Liberec okamžitě dostával územní převahu, ale k překvapení všech to bylo také to jediné, co měl. Až s blížícím se koncem poločasu nebezpečně hlavičkoval nad Pulkrab a krátce po něm napálil z nadějné pozice boční síť Potočný. Do třetice pak tečoval balón mimo Hečovu svatyni Breite a do šaten se šlo za stavu 0:0.

Trenér Jindřich Trpišovský nejspíše své svěřence nabádal k trpělivosti a také větší aktivitě, to druhé rozhodně platilo. Slovan zachytil hrůzostrašnou rozehrávku Heči, kterou mohl potrestat prvním gólem Pulkrab, jenomže branku zase netrefil.

V 62. minutě byla početní výhoda domácích u konce. Karafiát opět zbytečně zastavil Navrátila a po druhé žluté kartě musel i on předčasně do sprch. Slovácko vycítilo šanci udeřit, jenomže se stal přesný opak. Po centru Bosančiče hlavičkoval do výtečného Heči Pulkrab, ovšem brankář Slovácka se nedohodl s Juroškou a další chyby už využil Matěj Hybš ve vedoucí branku.

Liberecký Potočný měl v dalším průběhu dvě příležitosti zvýšit a definitivně rozhodnout o vítězství svého celku, ale dvakrát selhal a pět minut před koncem nastal u Nisy šok. Poté, co Vácha ztratil balón, přešli hosté do rychlého brejku a Daníček našel na malém vápně skórujícího Tomáše Zajíce - 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
kecipep

1:2, už musíme

Reagovat
patrikhm

Neboj, sestoupí Jihlava s Baníkem

Reagovat
kecipep

sestupu se nebojím, ale nechci se tam ani plácat

Reagovat
patrikhm

Proti Liberce jste bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

a proč bez šance ? Nahodou slovácko poslední tři sezony v liberci vždy remizavalo a minule by tam i vyhrálo nebýt "výborného rozhodčího". tip. 0:0

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

3:0, Slovácko je letos bohužel tragické... (vyjma zápasu s Baníkem)

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Zajda

Doufám, že si to Slovan doma povodí. Tip 3:0.

Reagovat
Posledni Kovboj

Vacha sel na plac, za 10 minut vyrovnano...nic novyho

Reagovat
Sw!fty

Je to Spartansky srdcar - vedel, ze Liberec nesmi naplno bodovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele