3. kolo
11.08.2017 18:00 CET
2 : 0
(2:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 2:0

Bezproblémové vítězství. Slavia dle očekávání přehrála Jihlavu a již se může koncentrovat na Ligu mistrů. Vysočina vzdorovala mistrovi jen pár minut, Sešívaní vstřelili obě branky už v prvním poločase. Slavia také od začátku nasadila nově příchozího obránce Sobola.

Favorit zápasu byl jasný a domácí rozhodně nenechali nikoho na pochybách. Stačilo prvních šest minut, aby Zoubele fauloval v pokutovém území Škodu a sudí odpískal pokutový kop. Josef Hušbauer vzal odpovědnost na sebe a Rakovana překonal, byť střílel do stejné strany, kam jihlavský brankář skákal.

Slavisté za chvíli dokázali zvýšit, když Škodovu ránu Rakovan jen vyrazil a Portugalec Danny dorážkou do prázdné branky vsítil premiérový gól v české nejvyšší soutěži. Svěřenci Jaroslava Šilhavého Jihlavu jednoznačně přehrávali, a netrvalo dlouho a další šance následovaly. Van Buren si vylámal zuby na Rakovanovi a další gólovou radost Hušbauera překazil praporek pomezního.

Vysočina měla jen jednu velkou příležitost, a to po změně stran. Nejprve Láštůvka výborně vychytal Klímu, a když se posléze podařilo domácího brankáře překonat, skvěle zasáhl na brankové čáře obránce Frydrych. O chvíli později ještě vzbudil podezření menší zmatek po standardní situaci.

Po hodině hry se opět balón třepotal v jihlavské síti, ale znovu šlo o ofsajd, takže Rotaň slavit nemohl. Slavia v Edenu bez problému kontrolovala hru a v závěru utkání už se ani nikam nehnala. Jihlava vstřelit kontaktní branku nedokázala a dle očekávání s mistrem padla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Adhol

Jihlava by mohla být ideální soupeř pro uhrání konečně přesvědčivého a poklidného vítězství. TIP: 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Houfi

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

cekam kanonadu.... takze 2-0

Reagovat
Stamby

zbytečně ofenzivní!

#FDF

Reagovat
smazaný uživatel

uplne tu Jihlavu rozj*bali... presne podle ocekavani

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
klokan.paul

Slavie si zastřílý 3-4:0

Reagovat
ondrasch77

3:0 (Škodovka 2 góly)...

Reagovat
cepinzcegamy

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ma zakazany davat goly po 20. minute?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele