5. kolo
27.08.2017 16:30 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 4:0

Slavia deklasovala Mladou Boleslav 4:0 a ukázala, že střílet branky pořád umí. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého byli od začátku jasně lepším týmem a ustrašenou Mladou Boleslav přejeli naprosto po zásluze. Dvakrát se prosadil van Buren, jednou Sobol a jednu branku si hosté vstřelili sami.

Mladá Boleslav dokázala Slavii vzdorovat jen čtrnáct minut. Od úvodní minuty měli Sešívaní navrch a po elegantním uvolnění Hušbauera a následném centru se hlavou prosadil Mick van Buren. Mladá Boleslav se viceméně jen bránila, ovšem dokázala si v prvním poločase vytvořit tři slibné šance. Po krásné spolupráci s Mebrahtuem zakončoval sám před Laštůvkou Chramosta, jenomže těsně netrefil branku. Podobně si vedl jen o minutu později Mebrahtu. Slavia se podruhé prosadila ve 41.minutě a znovu to bylo po velmi pěkné spolupráci. Bořil vyslal přihrávkou Zmrhala, ten z první vrátil na van Burena a ten rovněž na první dotek překonal golmana Agajeva. Mladá Boleslav ztrácela dvě branky, ale znovu si dokázala vypracovat velkou šanci prostřednictvím Chramosty. Ten tutovku znovu zazdil a pak už se hosté dostávali zpátky do zápasu velmi špatně.

Slavia totiž ovládala hru a čtvrthodinu před koncem definitivně rozhodla, ale jak! Přikryl poslal malou domů Agajevovi a tomu míč prošel pod kopačkou do sítě. Jednoznačně ostudný moment boleslavského brankáře. Trenér Jaroslav Šilhavý se rozhodl poslat do hry mladého obránce Eduarda Sobola a ten se mu v 82.minutě odvděčil gólem. Bořil poslal do vápna centr a Sobol nejprve hlavou donutil Agajeva k zákroku a pak doslova dotlačil balón za brankovou čáru. To už se Mladá Boleslav definitivně odevzdala a nakonec si mohla z Edenu odvézt i "bůra", ale Sýkora v lehkém ofsajdu orazítkoval tyč a dorážející Altintop se nemohl radovat. Slavia nakonec deklasovala Mladou Boleslav 4:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to bude golu!

cekam tak 2-0 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka konecne zabere musi 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
langosh

1:0 po vlastním Uhrina

Reagovat
ttopi

To bude tak 4:0 a mohl by se trefit konečně Buren.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele