26. kolo
29.04.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 0:0

Slavia doma utrpěla nečekanou ztrátu a se Slováckem jenom remizovala 0:0. Hosté sehráli s favoritem dobrou partii a výrazně je podržel brankář Heča. Pro svěřence Jindřicha Trpišovského znamená remíza takřka konec nadějí na obhajobu mistrovského titulu.

Slovácko se zvučnějšího soupeře nezaleklo a v Edenu začalo o něco aktivněji, což dokazují jinak nepřesné střely Navrátila. Slavia měla první šanci až v 10. minutě, kdy vyslal nebezpečnou střelu Tomáš Necid, nicméně stejně jako Navrátil bez kýženého efektu. Následně se hra znovu přesunula před Koláře, ovšem střela Kubaly šla hodně nad.

Zhruba od dvacáté minuty začala Slavia konečně svého soupeře přehrávat, ale z tlaku rovněž nedokázala nic vytěžit. Oba celky navíc musely už v prvním poločase sáhnout ke střídání. Nejprve opustil hrací plochu hostující Marek Havlík a o několik minut později i slávistický Simon Deli. Každopádně tlak Slavie s postupem času sílil a minutu před koncem prvního poločasu zachránil Slovácko na brankové čáře Břečka. Dosavadní největší šance Sešívaných gólem neskončila a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Druhý poločas opět zahájili lépe hráči Slovácka, do žádné výraznější příležitosti se však nedostali. V 57. minutě nedosáhl na pěkný Stochův balón Tomáš Necid a na druhé straně spálil velkou příležitost hlavičkující Krejčí! Slovácko hrálo v Edenu vyrovnanou partii a klidně se mohlo ujmout vedení.

Také hosté z Uherského Hradiště přečkali velkou šanci soupeře. V 71. minutě pálil do tyče Hušbauer a o chvíli později stejný muž trefil střed branky a pozorného Heču. Hodně pilný byl ve střelbě Miroslav Stoch, Heča proti němu musel tasit jeden zákrok za druhým. Byl to nakonec brankář Slovácka, který se stal hrdinou zápasu a měl velký podíl na tom, že si celek z Uherského Hradiště odvezl velmi cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
kecipep

1:2

Reagovat
fsada

2:1

Reagovat
Adhol

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 s pomoci rozhodčí pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že vedení vyrazilo Šilhavýho a teď můžeme hrát totální fotbaly.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rozhodčí solidni retard. Plesoun Colina by se tam upiskal...

Reagovat
kecipep

disciplinárka neuvedla žádné pochybení, vlastně se tím ani nezaobírala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele