12. kolo
28.10.2017 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Teplice 1:0

Sigma Olomouc je po výhře nad Teplicemi druhá. Hosté předvedli na půdě soupeře další špatný výkon a z Hané odjíždějí po zásluze bez bodu. Utkání rozhodl jedinou brankou čtvrthodinu před koncem David Houska.

Teplice si sice připsaly několik střeleckých pokusů, ale jinak byl jejich výkon na půdě soupeře znovu bez nějakého většího nadšení. Se střelou Kučery si Buchta poradil a na druhé straně zase poslal balón v zajímavé šanci o tyčku mimo Zahradníček. To už Sigma začínala pomalu a jistě nabírat na obrátkách a velké příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat. Houskovu střelu zablokoval Šušnjar a dorážku Falty pro změnu Diviš. Teplice se připomněly dalšími střeleckými pokusy Kučery a Filla. Druhý jmenovaný pálil jen do středu branky. Před koncem poločasu se po pěkné akci dostal do koncovky i Chorý, ale byl ve velkém úhlu a na Diviše si nepřišel.

Rozhodující okamžik nastal v 77. minutě a postaral se o něj domácí záložník David Houska. Jeho rána zpoza šestnáctky zaplavala a skončila přesně v šibenici, takže Diviš byl bez šance. Sigma měla následně další příležitosti a mohla definitivně rozhodnout. Lukáš Kalvach dostal na hranici vápna spoustu prostoru, Tepličtí ho v klidu nechali zakončit a domácí hráč zamířil těsně vedle. Teplice jakoby chtěly inkasovat druhý gól nechaly prostor i Hálovi, ale ani jeho střela gólem neskončila.

Až v závěrečných minutách se hosté snažili o vyrovnání, ale to bylo příliš pozdě. Olomouc náskok bez problému bránila a výsledek 1:0 už nepustila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
InFlamer

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele