16. kolo
02.12.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 1:0

Fotbalisté Bohemians 1905 si tak trochu pokazili závěr podzimu, když na půdě Karviné prohráli až brankou tři minuty před koncem. Klokani zároveň nenatáhli sérii neporazitelnosti na sedm utkání. Důležitou výhru Karviné zařídil jedinou brankou Lukáš Budinský.

Bohemka před tímto zápasem šestkrát v řadě neprohrála a sérii chtěla natáhnout i v Karviné. Jenomže nezačala vůbec dobře a už ve čtvrté minutě utkání se po centru Budinského málem prosadil Tomáš Wágner. Skvělým zákrokem nohou se přitom blýskl brankář Fryšták.

První poločas jinak zas tolik stoprocentních gólových příležitostí nepřinesl. Na vině byl i těžší terén, přeci jenom trávník v Karviné zasypával lehký sníh. Ve 36. minutě měla vůbec první šanci Bohemka, ale Krch i díky teči poslal balón nad břevno. Trenér Martin Hašek jinak nemohl být s výkonem svých svěřenců příliš spokojen, což si vyžádalo i střídání Kabajeva za Nečase.

Druhý poločas dlouhou dobu nic zásadního nepřinášel, až v 78. minutě spálil obrovskou příležitost Moravec, který technickou střelou z jasné pozice těsně minul branku. Karviná se v závěru utkání více tlačila do koncovky, zatímco Klokanům remízový stav vyhovoval.

Nakonec zvítězila větší touha po vítězství Karviné. V 87. minutě poslal do vápna krásný centr Letić a Lukáš Budinský hlavou rozjásal domácí stadion! Bohemka chtěla udržet nerozhodný výsledek, ale to se nakonec nepodařilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
Figi

2-0 tady neni co resit

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis vazne? Ikdyz Karvina vyhraje coz si nemyslim bude to pro ni velmi tezke. Tip 1:1 nebo 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele