15. kolo
26.11.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Viktoria Plzeň 0:0

Domácí Teplice dokázaly jako první tým uhrát s Viktorií Plzeň alespoň bod, Plzeň tak ztratila až v patnáctém kole první body. Jinak se hrálo utkání, které moc šancí nenabídlo.

Teplice vstoupily do utkání dobře, hrály aktivně a nepouštěly Viktorku do šancí. Naopak do šance se v 16. minutě dostával Fillo, jenže na poslední chvíli mu Hubník dobrým skluzem vystavil stopku. Až v 29. minutě se do první příležitosti dostala i Plzeň. Kolář vysunul Petrželu, jehož střela ale skončila vedle levé tyče. Hned v další akci Kopic výborně podržel míč a poslal Bakoše do stoprocentní šance, jemu se však nepodařilo překonat Diviše.

O pět minut později vypálil z dálky Bakoš, nicméně rána to byla dost nepřesná. V 43. minutě se Teplice dostaly do slibného přečíslení tři na dva, Fillo však špatnou přihrávku zhatil možnost vytvořit pro domácí gólovou šanci. V poslední minutě prvního poločasu mohl Havel otevřít skóre, na centrovaný míč ovšem těsně nedosáhl.

V 50. minutě z pravé strany Petržela nahrál Kopicovi, který zpětnou přihrávkou oslovil Havla, ten však v obrovské šanci pouze nechal vyniknout Vondráška na brankové čáře. Odražený balón si ještě našel Hrošovský, jeho ránu ale vytáhl na roh Diviš. Plzeň, i když byla ve druhém poločase daleko aktivnějším týmem, tak se se velmi obtížně dostávala do brankových příležitostí. V 71. minutě Vondrášek dobře zakombinoval s Rezkem a druhý jmenovaný pak pouze napálil Hubníka.

V 79. minutě vystřelil z dálky Kolář, jeho střela ovšem našla jenom Divišovy rukavice. Šest minut před koncem Limberského centr našel hlavu Havla, jemu se ale nepodařilo trefit branku. V 88. minutě se po rohovém kopu do šance probíjel Krob, z velkého úhlu zakončil však pouze do boční sítě. V posledních vteřinách zápasu si Plzeň ještě dokázala vytvořit závar před teplickou brankou, nicméně ani po něm diváci gól neviděli.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
boryland

0:1...........Hejdic

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
ondrasch77

0:2

Reagovat
waynemarkrooney

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka proste nepadne sice to bude dost narocny zapas to nerikam ale vyhraje je po prichodu Vrby uplne jinde nez ostatni tymy z ceske ligy a jen to ukazal ctvrtecni zapas s Bukuresti kdy je mohli klidne serezat 7:2 a nikdo by se nedivil jen prvni puli to mohlo byt 4:0 a vy tipujete nekteri nesmyslnou plichtu jasne muze se stat cokoliv ale jakou ma neskutecnou formu kdy porazi jednoho soupere v nasi lize i v Evrope tak tip muj je jeste pri zemi 1:2

Reagovat
vanGomm

A tu nesmyslnou remízu tam máš.Plzeň už byla v naší lize jak se říká nařadě.Zde pouze a jednoduše zaúřadovala matematická pravděpodobnost a před ní neuteče nikdo.V tom má totiž fotbal logiku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele