22. kolo
31.03.2018 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - Sparta Praha 1:1

Sparta ani na šestý pokus po zimní přestávce nezvítězila. V Teplicích sice zvládla první poločas, kdy se trefil Stanciu, po změně stran ale srovnal domácí Červenka a zajistil tak dělbu bodů. Letenští tak již poněkolikáté nedotáhli do vítězného konce dobře rozehrané utkání.

Pavel Hapal oproti derby jen lehce zamíchal sestavou. Záložní řadu vyztužil o Sáčka. Hapalův protějšek Daniel Šmejkal nasadil na stopera vedle Krále Jeřábka a překvapil nasazením Červenky na hrot útoku. Tento tah se mu nakonec vyplatil měrou vrchovatou.

Hned v úvodu musel sudí Marek přerušit zápas kvůli neukázněným fandům hostí. Poté se již začalo hrát a v 6. minutě si Plavšić marně snažil vykoledovat penaltu. V 17. minutě se na druhé straně dostával před bránu Hyčka, ale obrana jej na poslední chvíli zablokovala. Za dalších sedm minut rozehrávali Teplice přímý kop. Míč propadl až k Vondráškovi, jehož zakončení skončilo nad brankou.

Těsně před půlhodinou hry měl dobrou šanci k zakončení Sáček, avšak zamířil vysoko nad. Ve 35. minutě zaváhal domácí brankář Diviš, kterému vypadl míč z rukou. Následnou Plavšićovu střelu vyhlavičkoval Jeřábek. Pět minut před přestávkou se po několika odrazech dostal míč ke Stanciuovi, který nakonec překonal Diviše a poslal Spartu do vedení.

Čtyři minuty po změně stran zkusil štěstí Ljevaković, ale našel jen Nitovu náruč. V 53. minutě pálil z přímého kopu Stanciu pouze do míst, kde stál připravený Diviš. Za tři minuty bylo Na Stínadlech srovnáno. Hyčka nacentroval do vápna, kde se Červenka dostal před Štětinu a rozjásal domácí publikum.

Blízko obratu skóre byl nedlouho po Červenkově zářezu Hora, jehož krásný pokus z hranice vápna zaplaval jen těsně vedle branky. V 73. minutě mířil svou ránu k tyči Kučera, avšak Nita předvedl brilantní zákrok. Čtyři minuty nato pelášil do velké šance střídající Vaněček, ale ani on nevyzrál na sparťanského strážce svatyně. Přestože tak Sparta v Teplicích vedla, nakonec musí být ráda alespoň za bod.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
boryland

1:1......................

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
Beči

Strama>Hapal

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta,by ani venku nevyhrála nad týmem z okresního přeboru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele