2. kolo
05.08.2017 17:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

FK Teplice - Dukla Praha 3:1

Teplice ukázaly, že výkon proti Slavii nebyl náhodný a doma v pohodě přejely pražskou Duklu. Hosté se ze zápasu z Plzně vůbec neponaučili a už v prvním poločase mohli schytat řádný debakl. Nakonec bylo konečné skóre 1:3 z pohledu Dukly hodně shovívavé.

Dukla v minulém kole v Plzni v prvním poločase zcela propadla a také v Teplicích nevykročila do utkání tou správnou nohou. V 16. minutě zachránila Pražany před první inkasovanou brankou tyč, kterou orazítkoval Jan Rezek. Teplice byly aktivnější a svojí převahu zužitkovaly po půlhodině hry. Ještě než došlo k první brance, protáhl Fillo povedenou ranou gólmana Radu a pak už to přišlo. Fillo ve vápně přistrčil balón na Admira Ljevakoviče a sváteční střelec rozjásal teplická Stínadla. A nebylo to všechno, hned za dvě minuty přesně odcentroval Krob a hlavičkující Vaněček zvýšil na 2:0. Hosté byli zralí na podobný výprask jako před týdnem, ale nakonec je od toho uchránilo štěstí. Po souboji Vaněčka s Ostojičem se penalta nepískala a po rohu Kroba hlavičkoval Fillo do břevna.

Trenér hostí nemohl být s projevem svých svěřenců v žádném případě spokojen a je proto s podivem, že o přestávce nepřipravil žádné střídání. Hra jeho svěřenců nadále trpěla, Mustedanagić sice mohl zkraje poločasu snížit, jenomže efektivita byla na straně Teplic. Po hodině hry vznikl před Radou velký závar a nakonec až napotřetí úspěšně dopravil balón do sítě David Vaněček. A Dukla si dál a dál koledovala o debakl. Kučera pálil těsně vedle a totéž platilo o další hlavičce Vaněčka.

Místo teplického debaklu nakonec přišlo snížení a nutno podotknout, že po krásné akci. Celou situaci z pohledu Pražanů zakončil Branislav Miloševič. Dukla každopádně na jakékoliv zdramatizování zápasu rezignovala, po faulu na Ljevakoviče se po červené kartě musel pakovat do šaten Michal Bezpalec a v oslabení už se hosté na nic nezmohli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele