12. kolo
29.10.2017 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Vysočina Jihlava 2:1

Mladá Boleslav zvládla zápas s Jihlavou a získala další důležité tři body do tabulky. Domácí byli převážnou část zápasu lepším týmem, což vyjádřili brankami Golgola Mebrahtu a Patrizia Stronatiho.

V Boleslavi se navzdory počasí hrál útočný fotbal s šancemi na obou stranách. Více ze hry ale měli domácí, kteří následně zahazovali jednu šanci za druhou. Po Přikrylově přiťuknutí zakončoval Mebrahtu a skvěle zasáhl Hanuš. Zahrozila i Vysočina. Po pěkné Fulnekově práci střílel Ikaunieks a trefil jen boční síť.

Nerozhodný výsledek vydržel do 33. minuty. Mebrahtu si zpracoval Fabiánův pas a krásnou ranou na vzdálenější tyč poslal Mladou Boleslav do vedení. Na tahu tedy byla Jihlava, ale Urblíkova střela byla zablokována a ta Dvořákova ze druhého poločasu šla těsně mimo.

Čtvrthodinu před koncem měla Mladá Boleslav velkou šanci výsledek pojistit. Mebrahtu dokázal využít vyběhnutí Hanuše, nacentroval balón na hlavu Mingazova, ale ani tenhle pokus brankou neskončil. Domácí se dočkali až v 81. minutě, kdy si balón zpracoval Stronati, obtočil se s ním a přesnou střelou zvýšil na 2:0.

Mladá Boleslav ale neměla klid, protože vzápětí Jihlava vstřelila kontaktní branku. Daníček byl absolutně nehlídán, dostal spoustu prostoru, aby zamířil a vystřelil, což se také stalo. Ježci vycítili šanci na vyrovnání a ve zbytku času se hnali dopředu. Tím se samozřejmě otevírala vrátka pro mladoboleslavské brejky. Po jednom z nich zakončoval nepřesně Magera. Mladá Boleslav výsledek 2:1 udržela a získává další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele