19. kolo
03.03.2018 18:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:3

Mladá Boleslav ani první zápas pod novým trenérem Webrem nebodovala. Se Slavií hrála první poločas vyrovnaný fotbal, ale ve druhém už dominoval favorit z Prahy, který tak zaslouženě vyhrál.

V 7. minutě se k prvnímu zakončení dostal Valenta, jeho hlavička skončila pouze v rukavicích Koláře. Na druhé straně pálil nepřesně Sobol. V 18. minutě hlavičkoval Přikryl, jeho pokus ale Koláře vyděsit nemohl. Deset minut před koncem prvního poločasu po Zmrhalově přihrávce zakončoval Škoda. Jeho překvapivá technická střela pořádně vyděsila Poláčka a skončila těsně vedle levé tyče. O tři minuty později Konaté pláchl hostující obraně, našel na vápně Valentu, ten však vysoko přestřelil.

Poslední minuty prvního poločasu nabídly spoustu příležitostí. Do dobré šance se dostal Sobol, proti němu ale dobře zasáhl Poláček. Ve 40. minutě se do velké šance dostal Přikryl, ten však ani nadvakrát neuspěl proti výbornému Kolářovi. Vzápětí na druhé straně Škoda se Zmrhalem využili nedůrazu v obraně domácích a druhý jmenovaný dotlačil míč do sítě. V poslední minutě si ještě Poláček poradil s přímým kopem Stocha.

V úvodu druhého poločasu zahrávali hosté standardku z dobré pozice. Valentův pěkný pokus Kolář vyrazil. Po hodině hry Škoda sám před brankářem zamířil do tyče. V 66. minutě Sus ve vápně fauloval Bořila a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Škoda. O pár minut později opět střílel aktivní Škoda, tentokrát Poláček neměl s jeho zakončením žádné problémy. V 73. minutě přidal Milan Škoda třetí branku, když po zaváhání obrany, a i s přispěním teče Křapky překonal bezmocného Poláčka. Ke konci zápasu zahrozil ještě Komličenko. Kolář ovšem předvedl opět výborný zákrok.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Přání - 0:2, Tip - 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
boryland

2:1........................

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Chtělo to těm číslům změnit strany

Reagovat
smazaný uživatel

Asi brácha valloire.

Reagovat
STR

Link?

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele